Πιο πρόσφατα

5/7/17

Το πρόγραμμα του Gyftopoulou Street Fest

Gyftopoulou Street Festival

Κυριακή 23 Ιουλίου
Πεζόδρομος Γυφτοπούλου

Planet of Zeus
Day Oof
Lunatic Medlar
Jungle Whisper
The Wrinkled Suits
Honeybadger The Band

Το Gyftopoulou Street Fest επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Το καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ στην καρδιά του Χαλανδρίου είναι γεγονός και στις 23 Ιουλίου, για ακόμα μια φορά, στον Πεζόδρομο της Γυφτοπούλου θα ζήσουμε μαγικές στιγμές.

Πιστοί στην προσπάθεια μας, κάθε χρόνο να διοργανώσουμε ένα ποιοτικό φεστιβάλ έχουμε την τιμή οι φετινοί Headliners του GSF να είναι οι Planet of Zeus! Προφανώς και συστάσεις και βιογραφίες περιττεύουν όταν μιλάμε για τους Planet of Zeus.

Φέτος έχουμε την χαρά, εκτός από το πολύ δυνατό line up, μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ να δοθούν στην Φιλοζωική Οργάνωση Χαλανδρίου, στηρίζοντας έμπρακτα και εμείς τούς Φίλους Ζώων Χαλανδρίου για την αδιάκοπη και σκληρή προσπάθεια που κάνουν θυσιάζοντας όλη τους την ζωή βοηθώντας τα Αδέσποτα όλης της Αττικής.

Απαραίτητη, για να μπορεί να συνεχίσει να πραγματοποιείται κάθε χρόνο το φεστιβάλ, είναι η στήριξη του κόσμου στα ειδικά διαμορφωμένα Bar που θα φέρουν το σήμα του φεστιβάλ στα μαγαζιά που το διοργανώνουν Big Mouth - Κομμωτήριο Μπαρ - White Monkey καθώς επίσης και των μαγαζιών που στηρίζουν όπως Καφενειο Το Κομπολοι - Τρεις κι ο κούκος - Ancho Mexican Grill.

Ώρα Έναρξης 17:30
Είσοδος Ελεύθερη

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Gyftopoulou Street Fest

PLANET OF ZEUS 
DAY OOF
LUNATIC MEDLAR 
JUNGLE WHISPER
THE WRINKLED SUITS
HONEYBADGER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.