Πιο πρόσφατα

29/9/17

Ο Matt Bellamy τζαμάρει με τον Miles Kane (pics & videos)

Matt Bellamy, Miles Kane και Sean Payne δημιούργησαν ένα άτυπο supergroup για μία "κρυφή" εμφάνιση στο Λος Άντζελες

Μια -μάλλον όχι προγραμματισμένη- συναυλία supergroup είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πριν λίγες ώρες οι θαμώνες του Pour Vous στο Δυτικό Hollywood, μιας και τη σκηνή μοιράστηκαν ο ηγέτης των Muse, Matt Bellamy, ο Miles Kane και ο γνωστός Βρετανός ντράμμερ Sean Payne.

Μια "κρυφή" συναυλία που μάλλον θα περνούσε απαρατήρητη από τη δημοσιότητα αν δεν βρισκόταν εκεί ο μάνατζερ David Adcock, ο οποίος έσπευσε μέσω instagram να διαδώσει στους followers, τόσο τους δικούς του, όσο και των τριών καλλιτεχνών, γι αυτήν την ιδιαίτερη σύμπραξη.

Δεν έχει γίνει γνωστό βέβαια σε ποιο πλαίσιο έγινε το συγκεκριμένο τζαμάρισμα, αν ήταν... προμελετημένο το έγκλημα ή έμπνευση της στιγμής, παρ' όλα αυτά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό τόσο για τους τρεις μουσικούς που δείχνουν να το απολαμβάνουν, όσο -προφανώς- και για το κοινό που βρέθηκε στο χώρο.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του David Adcock στο Instagram (για να δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες και τα βίντεο πατήστε στο μικρό βελάκι στα δεξιά της πρώτης φωτογραφίας):

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Adcock (@david.adcock) στις


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Adcock (@david.adcock) στις

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.