Πιο πρόσφατα

4/10/17

Empty Frame & Spring Shoe live στο Ίλιον Plus

Οι Empty Frame και οι Spring Shoe σε ένα ιδιαίτερο double bill στο Ίλιον Plus!

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

EMPTY FRAME + SPRING SHOE
LIVE @ ΙΛΙΟΝ PLUS

Οι Empty Frame, που μετρούν ήδη 12 χρόνια, αλλά σίγουρα δε νιώθουν "παλαίμαχοι" και οι Spring Shoe, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα, αλλά κάθε άλλο παρά "πρωτοεμφανιζόμενοι" είναι, συναντώνται στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ PLUS για μία ξεχωριστή βραδιά.

Αινιγματικοί, επιβλητικοί μα, κυρίως, εξαιρετικά λυρικοί, οι Empty Frame έχουν καθιερωθεί ως μία από τις πιο πρωτοπόρες μπάντες της εγχώριας underground σκηνής, συνδυάζοντας alternative, rock, folk και progressive στοιχεία σε ένα εκρηκτικό μουσικό κοκτέιλ. Δυναμισμός επί σκηνής, σκοτεινές μελωδίες και ατμόσφαιρα πάντα μυστηριακή. Εκτός από κομμάτια από τους δύο πρώτους τους δίσκους, οι Empty Frame θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά υλικό από τρίτο full length album που είναι στα... σκαριά.

Οι Spring Shoe είναι ένα συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα στις αρχές του 2017 και αποτελείται από μουσικούς με αρκετά ενεργή παρουσία και δραστηριότητα στην εγχώρια σκηνή. Ταξιδιάρικη διάθεση, μελωδικά περάσματα, αλλά και δυνατά rock ξεσπάσματα συνδυάζονται και διαμορφώνουν το ύφος της μπάντας. Folk, pop, rock, ακόμα και heavy ήχοι διαμορφώνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των Spring Shoe. Το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο "Love is just a razor in my eye" αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 και η μπάντα ξεκινάει ήδη εμφανίσεις για την προώθησή του.

INFO
ΙΛΙΟΝ PLUS
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, δίπλα στον σταθμό Βικτώρια του ΗΣΑΠ.
Doors Open: 21.00
Gig: 21.30
Είσοδος: 6 €

LINKS
Empty Frame Official Facebook Page
Spring Shoe Official Facebook Page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.