Πιο πρόσφατα

12/10/17

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Βασίλης Παπακωνσταντίνου "Οι φωνές των ποιητών" στη Θεσσαλονίκη

Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου "Οι φωνές των ποιητών" στο Club του Μύλου την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου!


"Απέναντι στην αριθμοποίηση των Ελλήνων, ο Βασίλης αντιπαραθέτει μια μουσική παράσταση-αφιέρωμα στους ποιητές μας και στους συνθέτες μας, πλαισιωμένος από δύο πιάνα και ένα βιολί , έτσι ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει ανενόχλητος τις "φωνές των ποιητών" στο Club του Μύλου για 4 παραστάσεις, Παρασκευή 6 & 13 ΟκτωβρίουΣάββατο 7 & 14 Οκτωβρίου."

Περισσότερα εδώ.

Ο Summer Rain, σε συνεργασία με την KazanDB, δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να διεκδικήσουν δυο διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Club του Μύλου, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Για να συμμετέχετε, κάνετε likecomment (σχόλιο) με το όνομα σας και public share (δημόσια κοινοποίηση) στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Αν δεν χρησιμοποιείτε Facebook, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο με το όνομα σας κάτω από την ανάρτηση.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρωί της Παρασκευής, ημέρα της συναυλίας, μέσω του blog μας και της σελίδας μας στο Facebook.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Βασίλη Παπακωνσταντίνου Γιάννη Ζουγανέλη στο Θέατρο Δάσους. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.