Πιο πρόσφατα

25/10/17

Ο Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια) διασκευάζει Motörhead

Ο Δημήτρης Μεντζέλος από τα Ημισκούμπρια συνεργάζεται ξανά με τους Prejudice Reborn και δίνουν μια... διαφορετική, nu metal (ας πούμε) ματιά στον ύμνο των Motörhead, Ace of Spades

Ο Δημήτρης Μεντζέλος, η... εμβληματική μορφή των παιδικών χρόνων όσων μεγάλωσαν στα 90s ακούγοντας ΗΜΙΖ, συνεργάζεται ξανά με τους Prejudice Reborn μετά το 2013 και το κοινό τους EP, αυτή τη φορά για μια απρόσμενη -και μάλλον παράξενη- διασκευή.

Για την ακρίβεια, ΔΜ και Prejudice Reborn επιλέγουν να διασκευάσουν ένα από τα θρυλικότερα κομμάτια στην ιστορία της μουσικής γενικότερα, το Ace of Spades των Motörhead, σε ένα περίεργο μουσικό κράμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί nu metal. Σε κάθε περίπτωση, και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τόσο ο γνωστός MC όσο και οι Prejudice Reborn προσέγγισαν με σεβασμό το τραγούδι και όχι "παρωδιακά", και σίγουρα έχει ένα ενδιαφέρον αυτή η προσέγγιση. Ίσως αν βρισκόταν κάποιος περισσότερο "underground" ράππερ στη θέση του Μεντζέλου μιλούσαμε σε διαφορετικό επίπεδο για τη δουλειά που έγινε.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια, τα συμπεράσματα δικά σας:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.