Πιο πρόσφατα

18/10/17

Οι Star Industry επιστρέφουν στην Ελλάδα

Οι σπουδαίοι Βέλγοι gothic rockers Star Industry επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια συναυλία στο Modu

MODU + Darknet + High Voltage present:

Star Industry live in Athens

Special guest: In Vein
Opening act: Cold Remembrance

Στο MODU (Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, Αθήνα)

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017
Πόρτες: 20:00

After show party by Stamatis Grispos & Stamatis Terezis (Dr. Hussey)
gothic rock | post punk | new wave | darkwave

Event page

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Περιορισμένη προπώληση (100 εισιτήρια): 8€
Υπόλοιπη προπώληση: 10€
Στο ταμείο: 12€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Media Markt
Seven Spots
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης

Ηλεκτρονική προπώληση

***  Όλες οι αποδείξεις εισιτηρίων του viva.gr θα ανταλλάσσονται με κανονικά hard copy συλλεκτικά εισιτήρια, την ημέρα της συναυλίας, στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής.

Οι Star Industry είναι ένα από τα πιο πετυχημένα gothic rock συγκροτήματα από το Βέλγιο και από τα πιο αγαπημένα του ελληνικού κοινού. Η δισκογραφική τους εκκίνηση το 1997 με το "Iron Dust Crush", που συμπεριλάμβανε -εκτός των άλλων- το hit single "Νineties", που αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες gothic rock επιτυχίες παγκοσμίως που υπήρξαν ποτέ μέχρι και σήμερα σηματοδότησε την έναρξη μιας καθ' όλα ποιοτικής πορείας! Η συνέχεια με τα "Iron Dust Crash", "New Millenium", "Velvet", "Last Crusades", "Black Angels - White Devils", "The Renegade" και "The Devil in Disguise" τους καταξίωσε στο παγκόσμιο gothic rock στερέωμα, εξασφαλίζοντάς τους θέσεις σε φεστιβάλ ορόσημα του είδους, όπως τα M'era Luna, Wave Gothic Treffen, Eurorock, Angrarock, Lumous Gothic Festival και το σπουδαίο Whitby Gothic Weekend στην Αγγλία, ενώ οι ίδιοι αποτελούν μία ακούραστη δύναμη, γεγονός που αποδεικνύουν, έχοντας περιοδεύσει με μεγάλη επιτυχία σε Ευρώπη, Αμερική και Κίνα!


Μαζί τους θα εμφανιστούν οι gothic rockers In Vein από την Αθήνα, που χάρη στο άκρως ποιοτικό και επηρεασμένο από τους The 69 Eyes, The Sisters of Mercy, HIM, Type O Negative, Sentenced, Dope Stars, Marilyn Manson και Deathstars υλικό τους, έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν συναυλίες στο πλευρό των Elusive, Star Industry, Before the Dawn, Death in June και Sevi. Πέρυσι κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο full album τους με τίτλο "Veiled in Pain", ενώ το πιο πρόσφατο single "Bloody Valentine" σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη των προετοιμασιών για τη κυκλοφορία της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς που αναμένεται σύντομα.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι ατμοσφαιρικοί και μελωδικοί gothic rock / metallers Cold Remembrance από την Αθήνα, με το εσωστρεφές υλικό τους, που αποτελεί μία προσπάθεια έκφρασης στο πλαίσιο ενός κόσμου που καταρρέει κάτω από το βάρος των παθογενειών που χαρακτηρίζουν τις σύγχρονες κοινωνικές δομές. Έχοντας ήδη συμμετάσχει σε σημαντικά events του ήχου εντός Ελλάδος, όπως τα 1st Hellenic Dark & Goth Fest, Goth / Death Fest και Texas Summer Fest, οι Cold Remembrance παραμένουν ανήσυχοι και δραστήριοι συναυλιακά, αλλά και δισκογραφικά, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει κυκλοφορίες υπό την αιγίδα της Sombrati Records, αλλά και της Final Touch Records, μέσω της οποίας κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο concept album τους με τίτλο "Visions from a World Apart" τον Ιανουάριο του 2017. Στο διάστημα 2013-2015 συμμετείχαν με τραγούδια τους στις συλλογές "Goth Rock Around the World III", "Goth Rock Around the World V" και "The Greek Underground Scene". Το επερχόμενο -δεύτερο σε σειρά- full length album τους θα τιτλοφορείται "Damages" και η κυκλοφορία του επίκειται στο άμεσο μέλλον.

LINKS:
Star Industry Official Site
Facebook

In Vein
Cold Remembrance

MODU Official Site
Facebook

Darknet
High Voltage Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.