Πιο πρόσφατα

14/11/17

"Καταπληκτικά νέα" έρχονται από τους 1000Mods

Οι 1000Mods δημοσιεύουν μια playlist από το λογαριασμό τους στο Spotify με μπάντες που τους ενέπνευσαν και αφήνουν υπόσχεση για "καταπληκτικά νέα"

Οι 1000Mods μετά από αρκετό καιρό "αποχής" από τα social media, επέστρεψαν, αναρτώντας στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook μια playlist από το Spotify. Μόνο που δεν πρόκειται για κάποια δική τους κυκλοφορία, ή κάποιο teaser, ή οτιδήποτε τέτοιο, αλλά για μια λίστα στην οποία περιλαμβάνονται μουσικές που τους ενέπνευσαν όταν έκαναν τα πρώτα τους βήματα, μια δεκαετία πριν.

Η λίστα αποτελείται από συγκροτήματα όπως φυσικά οι Kyuss, οι Colour Haze, οι Monster Magnet, αλλά και οι Soundgarden, οι Nirvana, οι Sonic Youth, Queens of the Stone Age, Pearl Jam, έως τους Clutch, τους Orange Goblin, τους Nightstalker, προφανώς, ενώ περιέχονται και κάποια δικά τους κομμάτια όπως τα Low, Road to Burn, Loose, Super Van Vacation κ.α.

Πέραν αυτού, στο... υστερόγραφο της ανάρτησης, το συγκρότημα κάνει λόγο για "καταπληκτικά νέα" τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, ανεβάζοντας το hype και προκαλώντας ερωτήσεις στους φανς: Νέα κυκλοφορία, κάποιου είδους επετειακή συναυλία ή φόρος τιμής στα προαναφερθέντα συγκροτήματα; Θα μπορούσε βέβαια να είναι και κάτι άσχετο με την ανάρτηση, και απλά αυτή να ήταν μια ευκαιρία να δοθεί ένα πρώτο hint.

Έως ότου γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αναμένουμε.

Η ανάρτηση:...


... Και η playlist:


*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των 1000Mods στο 9ο Street Mode Festival. Περισσότερα εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.