Πιο πρόσφατα

15/11/17

10 χρόνια Fundracar live στο Gagarin 205

Οι Fundracar γιορτάζουν 10 χρόνια πάνω στη σκηνή με μια μεγάλη συναυλία στο Gagarin 205

10 χρόνια Fundracar
Ζωντανά στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205, Αθήνα)
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018
Πόρτες: 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 
Προπώληση: 8€
Ταμείο: 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (η έναρξή της θα ανακοινωθεί σύντομα):
Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή, τηλ.: 210 3218373, www.sydrecords.com)
Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74, Αθήνα, τηλ.: 210 3841550, www.rhythmrecords.gr)
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Media Markt Greece
Seven Spots
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις)

Ηλεκτρονική προπώληση

"Οι Fundracar είναι και πάλι εδώ
Φέρνουν παράνοια και πανικό!"

Δέκα χρόνια πέρασαν και το διαστημόπλοιο των Fundracar ακόμη ταξιδεύει στον γαλαξία! Μοιάζει σαν χτες που μέσα από μικρά (τηρουμένων των αναλογιών) εκκωφαντικά big bangs, γεννήθηκαν κολασμένα riffs, συμπαγείς μπασογραμμές, βουκολικά πνευστά και έξαλλα synths, με την ώθηση των οποίων το διαστημικό επιβατηγό εκτινάχθηκε σε ένα πολυμουσικό σύμπαν, φτιαγμένο από ψυχότροπα, πυρίτιδα, γλυκερίνη κι αγιασμό.

Οι Fundracar δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη μουσική ή τον στίχο τους (αν και είναι και στα δύο εκστατικά αιρετικοί), αλλά με τη διεργασία, τη μεταφυσική τελετή που συνοδεύει τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Χορευτική reggae, γκρουβάτη dub, βρώμικη rock, συμπαντική ψυχεδέλεια και αντικαθεστωτική punk, ανακατεύονται μέσα στη μαρμίτα ενός από τα πιο ιδιαίτερα εγχώρια σχήματα του σήμερα, του αύριο και του χτες, δημιουργώντας αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν psychoreggaepunkstep. Η εμπειρία στραγγίζει τον θεατή, του αφαιρεί κάθε ψήγμα βιοενέργειας και τον παραδίδει αμαχητί στην απόλυτη συναυλιακή εμπειρία.

Έχοντας γυρίσει την Ελλάδα χίλιες και μία φορές κι έχοντας καταφέρει να επηρεάσουν αρκετούς εκ των μεταγενεστέρων τους, με αφορμή τον εορτασμό των 10 ετών ύπαρξής τους, οι Fundracar, εμφανίζονται τη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του Gagarin 205, εν πλήρει απαρτία, συνοδεία αγαπημένων φίλων και εξεχόντων καλλιτεχνών, πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη συναυλία τους μέχρι σήμερα. Τη μεγαλύτερη συναυλία τους μέχρι την επόμενη...

LINKS:
Fundracar
3P Lab
Gagarin 205 Official Site
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.