Πιο πρόσφατα

9/11/17

Ψαραντώνης και Λεωνίδας Μπαλάφας στο νέο δίσκο του Βασίλη Ράλλη (video)

Ο Βασίλης Ράλλης συνεργάζεται με τον Ψαραντώνη για το κομμάτι Αγρίμι από τον επερχόμενο δεύτερο σόλο δίσκο του - δείτε το video clip!

Ο Πατρινός μουσικός Βασίλης Ράλλης βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε διαδικασία παραγωγής του νέου του δίσκου, ο οποίος θα αποτελέσει και τη δεύτερη σόλο δουλειά του, και επιφύλασσε για το κοινό του και μια σημαντική συνεργασία.

Συγκεκριμένα, το νέο single που δόθηκε στη δημοσιότητα από το -άτιτλο προς το παρόν- άλμπουμ, λέγεται Αγρίμι, και συμμετέχουν ο εμβληματικός Ψαραντώνης, τραγουδώντας, αλλά και ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο οποίος μπορεί να μην τραγουδά, παίζει όμως κλαρίνο. Εκτός από αυτούς, στο τραγούδι παίζουν και άλλοι γνωστοί μουσικοί, ο Όθωνας Μπικάκης στην κρητική λύρα, ο Ανδρέας Φασάκης στο κρητικό λαούτο, ο Χρήστος Κυριαζής στη γκάιντα, ο Δημήτρης Κατσίβελος παίζει τρομπέτα, ο Νίκος Χριστόπουλος τύμπανα, ο Παντελής Πέτρου μπάσο, ενώ συμμετέχει και ο Κύριος Κ., παίζοντας πλήκτρα.

Οι στίχοι και η μουσική φυσικά είναι του ίδιου του Βασίλη Ράλλη. Η ενορχήστρωση, η ηχοληψία, η μίξη και η παραγωγή έγιναν από τον κο Κ, όπως και η σκηνοθεσία του βίντεο, μαζί με τον Παντελή Πέτρου, ο οποίος ανέλαβε και επεξεργασία του βίντεο και το μοντάζ. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Μιχαηλίδη των Δραμαμίνη.

Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο Νήπιο από τον κο Κ. Οι φωνές του Ψαραντώνη ηχογραφήθηκαν στο Studio Astra από τον Κώστα Μαρκάκη. Οι λύρες και τα λαούτα ηχογραφήθηκαν στο Studio Pazl από το Βαγγέλη Καραπέτρο.

Δείτε το βίντεο εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.