Πιο πρόσφατα

26/11/17

Έρχεται το νέο άλμπουμ των Vodka Juniors

Πρώτο δείγμα και ημερομηνία κυκλοφορίας για τον διάδοχο του... επικού ClubRiot, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, οι Vodka Juniors έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν το επόμενο άλμπουμ τους, και ως "μπόνους", το πρώτο single.

Ο διάδοχος του... επικού ClubRiot αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου 2018, μάλιστα όπως αναφέρεται θα είναι διαθέσιμος παγκόσμια, οπότε σίγουρα αναμένουμε ψηφιακή μορφή και, αν θέλουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη, μια έκδοση βινυλίου. Ο τίτλος του θα είναι Warrior Anthems (περίμενες κάτι διαφορετικό;) και θα κυκλοφορήσει μέσω της Cannonball Music.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο single, αυτό λέγεται Fighting Giants και συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο lyric video. Οι στίχοι και η μουσική έχουν γραφτεί όπως πάντα συλλογικά, ενώ στην παραγωγή είναι ο Alex Ketenjian και ο τραγουδιστής - κιθαρίστας της μπάντας, Κωνσταντίνος Μεγαλοκονόμος. Από τον Alex Ketenjian έγινε και η ηχογράφηση -μαζί με τον Κώστα Ραγιαδάκο- και η μίξη, ενώ το μάστερινγκ έγινε από τον Jens Bogren (Opeth, Dimmu Borgir, Sepultura, Arch Enemy, Paradise Lost, Rotting Christ κ.α.).

Το κομμάτι είναι ελεύθερο για κατέβασμα, στο σύνδεσμο εδώ.

Ακούστε το εδώ:


Διάβασε ακόμα:


*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Vodka Juniors στο 9ο Street Mode Festival. Περισσότερα εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.