Πιο πρόσφατα

5/12/17

Νέο video clip από τους Field Trip to the Moon

Οι Field Trip To The Moon παρουσιάζουν το νέο τους video για το τραγούδι "You"

Οι Field Trip To The Moon παρουσίασαν το μουσικό video για το τραγούδι "You".

Το βίντεο έχει σκηνοθετηθεί από τον βραβευμένο από το Mtv, Steve Barron, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης πίσω από γνωστά μουσικά videos, όπως αυτό των A-ha για το "Take on Me" και το "Billie Jean" του Michael Jackson. Επιπροσθέτως, έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες "Teenage Mutant Ninja Turtles" (1990) και "Coneheads" (1993).

Οι Field Trip To The Moon είναι ένα project της ηθοποιού/τραγουδοποιού Angela Christofilou, η οποία διαμένει στο Λονδίνο. Στο εν λόγω βίντεο, κυριαρχεί το concept του πανικού και του άγχους, το οποίο σχετίζεται με την ιστορία μιας προσωπικής σχέσης της Christofilou.

"Το τραγούδι 'You' προέκυψε από μια σχέση που είχα, η οποία ήταν γεμάτη άγχος και κρίσεις πανικού. Αντικατοπτρίζει την κατάσταση κατά την οποία προσπαθείς να ξεφύγεις από κάποιον, από μια εσωτερική διαμάχη", εξηγεί η Angela.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016, καθώς συμπεριλαμβανόταν στο πρώτο άλμπουμ της μπάντας, "Something Owed". Στο project συμμετέχουν οι κιθαρίστες Daniel G Jones και Dan Cross (lead κιθαρίστας της alternative rock μπάντας The Perfect Disaster, ενώ έχει περιοδεύσει με τους The Pixies, τους Jesus and Mary Chain και τους Spacemen 3).

Η πρεμιέρα του video για το "You" πραγματοποιήθηκε από το Magnum Magazine.

Δείτε το βίντεο εδώ:


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ:

"Με κάνει να χαμογελάω. Όχι ένα μικρό χαμόγελο, αλλά ένα μεγάλο και πλατύ. Σίγουρα λόγω της post-punk alt-rock υφής που έχει η μουσική τους και κυρίως λόγω των ιδιόρρυθμων γυναικείων φωνητικών" - The Tom Robinson Show / BBC RADIO 6

"Πολύ cool και οξεία post-punk οπτική με πολύ όμορφες κιθάρες και άμεσα φωνητικά, που οδηγούν σε ένα πιο μελωδικό και δυνατό αποτέλεσμα" - Obscure Sound

"Ατμοσφαιρικό, καταθλιπτικό, με λίγο μπλουζάτα φωνητικά σε στυλ PJ Harvey. Πολύ καλό υλικό" - Josephine Wiggs (The Breeders)

"Οι Λονδρέζοι Field Trip to the Moon έχουν μαγκιά και attitude σε αφθονία. Οι κιθάρες και ο ήχος του μπάσου είναι ευθείς , έχοντας επιρροές από το πρώιμο west coast punk, ενώ τα φωνητικά είναι τα πιο άγρια και θυμωμένα που έχω ακούσει εδώ και χρόνια. Σπουδαίο υλικό!"  - Pop Occulture

"Lo-fi παραγωγή, ψιθυριστά φωνητικά και ενορχηστρώσεις που σε κυριεύουν. Ένα δραματικό αμάλγαμα που θα μπορούσε κάλιστα να είναι η μουσική επένδυση μιας ιστορίας του Edgar Allan Poe. Σου διατηρεί το ενδιαφέρον και σε κάνει να θέλεις να κρατήσει περισσότερο" - Right Chord Music


Μείνετε συντονισμένοι στο website των Field Trip to the Moon για να ενημερώνεστε για όλες τις προσεχείς δραστηριότητες του συγκροτήματος.

Ακολουθήστε τη μπάντα στο facebook για ακόμη περισσότερες ενημερώσεις.

Ακούστε σε streaming το υλικό των Field Trip to the Moon μέσω της σελίδας τους στο Spotify.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.