Πιο πρόσφατα

10/2/18

Οι Deaf Radio σε ελληνική περιοδεία

Οι Deaf Radio ξεκινούν μία ελληνική μίνι περιοδεία με πέντε στάσεις, που περνά από Αθήνα (με τους Planet of Zeus), Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Ιωάννινα

Οι Deaf Radio μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, κατά την οποία το ντεμπούτο τους "Alarm" συμπεριλήφθηκε στις κορυφαίες κυκλοφορίες σε εγχώρια και διεθνή μουσικά site, με συμμετοχή σε μερικά από τα μεγαλύτερα εγχώρια φεστιβάλ αλλά και με την πραγματοποίηση της πρώτης τους ευρωπαϊκής περιοδείας, ανακοινώνουν την πραγματοποίηση ενός ελληνικού mini-tour για την άνοιξη του 2018 με στάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ιωάννινα. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

DEAF RADIO SPRING DATES 2O18

28.3 ROUTE 66 / ΙΩΑΝΝΙΝΑ
29.3 ΓΙΑΦΚΑ / ΠΑΤΡΑ
30.3 EIGHTBALL CLUB / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Περισσότερα εδώ)
31.3 STAGE CLUB / ΛΑΡΙΣΑ
12.5 GAGARIN 205 / ΑΘΗΝΑ w / PLANET OF ZEUS (Περισσότερα εδώ)

DEAF RADIO - BIO
Οι Deaf Radio είναι ένα κιθαριστικό ροκ σχήμα, που υπάρχει από το 2015. Το ντεμπούτο album τους "Alarm", το οποίο κυκλοφόρησε στις 9 Ιανουαρίου του 2017, απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, οδηγώντας σε ένα sold out release show αλλά και στην εξάντληση των 300 πρώτων βινυλίων σε λιγότερο από 3 μήνες.

Η αναγνώριση του "Alarm" ως ενός από τους καλύτερους δίσκους της εγχώριας σκηνής μέχρι εκείνη τη στιγμή, οδήγησε την μπάντα το καλοκαίρι του 2017 στη σκηνή του Ejekt Festival, δίπλα στους The Killers, The Kills και τους Circa Waves, σε μία εμφάνιση που κρίθηκε άκρως επιτυχημένη. Έχοντας ήδη συστηθεί από το καλοκαίρι του 2016, παίρνοντας μέρος σε πολλά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα με ονόματα όπως 1000mods, Nightstalker, Planet of Zeus, οι Deaf Radio ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τα πρώτα singles του "Alarm" και με αποκορύφωμα την κυκλοφορία του video clip για το "Anytime", το οποίο παρουσιάστηκε στο "Silver Screenings Section" των Berlin Music Awards.

Διάβασε ακόμα:

Deaf Radio - Alarm [ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΗ]


Τα κορυφαία άλμπουμ του 2017


Το Σεπτέμβριο του 2017, στο πλαίσιο της προώθησης του ντεμπούτου τους "Alarm", πραγματοποίησαν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία με μεγάλη επιτυχία ενώ λίγο αργότερα έπαιξαν στο πλευρό των Αμερικανών All Them Witches κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κόσμου.

Ηχητικά χαρακτηρίζονται από βαριά κιθαριστικά riffs και ογκώδη τύμπανα, που συνδυάζονται με χαρακτηριστικές φωνητικές μελωδίες, δημιουργώντας μια εκρηκτική και άλλοτε σκοτεινή-σχεδόν παγανιστική ατμόσφαιρα, ενώ στιχουργικά κατακλύζονται από υπαρξιακές -ενίοτε δυστοπικές σκέψεις φέρνοντας στην επιφάνεια τις εσωτερικές τους ανησυχίες.


Links
Facebook
BandCamp
YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.