Πιο πρόσφατα

26/2/18

Νέο single από τους Editors (video)

Οι Editors παρουσιάζουν ένα ακόμη ολοκαίνουριο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο τους -Το Hallelujah (So Low) εμπνέεται από τους καταυλισμούς προσφύγων στη Βόρεια Ελλάδα

Στις 9 Μαρτίου αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων ο νέος δίσκος των Editors, με το συγκρότημα να δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμη νέο κομμάτι μετά το Magazine που είχε κυκλοφορήσει τον προηγούμενο μήνα.

Το κομμάτι τιτλοφορείται Hallelujah (So Low) και συνοδεύεται από ένα λιτό μεν βίντεο, αλλά με την εξαιρετική αντίθεση άσπρου - μαύρου να τραβά την προσοχή, σκηνοθετημένο από τον επί χρόνια συνεργάτη των Editors, Rahi Rezvani.

Το συγκρότημα εμπνεύστηκε για το κομμάτι από τους προσφυγικούς καταυλισμούς στη χώρα μας, όπως δήλωσε ο Tom Smith μιλώντας για το νέο αυτό single: "Έγραψα τους στίχους για το Hallelujah (So Low) όταν επέστρεψα από το ταξίδι μου με την Oxfam, που είχαμε επισκεφτεί καταυλισμούς προσφύγων στη Β. Ελλάδα. Ήταν ένα απίστευτα συγκινητικό ταξίδι, το να βλέπεις ανθρώπους να ζουν μέσα στη σκόνη και να επιβιώνουν μόνο με τη βοήθεια άλλων, μας παρακίνησε.

Μουσικά το τραγούδι εμμένει στη σχέση μεταξύ ακουστικής κιθάρας και ντραμς, αυτό ήταν μέρος του demo μου, είχε κάτι το ιδιαίτερο από πολύ νωρίς. Έπειτα όταν σκέφτηκε ο Justin [Lockey] αυτό το προκλητικό riff στην κιθάρα ξέραμε ότι το είχαμε βρει. Είναι όσο πιο rock έχουμε υπάρξει ποτέ και αυτό είναι αναζωογονητικό".

Διάβασε ακόμα:

Οι Editors επιστρέφουν στο Ejekt Festival


Άκουσε το κομμάτι και δες το βίντεο εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.