Πιο πρόσφατα

3/2/18

Νέο live video από τους Rotting Christ

Οι Rotting Christ δίνουν στη δημοσιότητα ένα live video για το Societas Satanas, μαγνητοσκοπημένο στην περυσινή τους εμφάνιση στο Rockwave

Η περυσινή πρώτη ημέρα του Rockwave είχε μια ιδιαιτερότητα, καθώς είχε συγκεντρώσει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού σκληρού ήχου. Από αυτήν τη "γιορτή" δεν γινόταν να λείπουν φυσικά και οι Rotting Christ. Χθες (2/2) το εμβληματικό συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα live video από εκείνη τη βραδιά.

Συγκεκριμένα, το βίντεο είναι για το κομμάτι Societas Satanas, αρχικά ερμηνευμένο από τους Thou Art Lord το 1996, στους οποίους συμμετέχει και ο Σάκης Τόλης, frontman των Rotting Christ, και μάλιστα είχε γράψει τη μουσική του κομματιού. Η μαγνητοσκόπηση, όπως προαναφέραμε, πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2017, στο Terravibe. Η επεξεργασία είναι των John Kaimakamis & The Nightwatchers, ενώ τη μίξη του ήχου ανέλαβε ο Γιώργος Εμμανουήλ. Στις κάμερες και την τεχνική υποστήριξη ήταν οι Θωμάς Τσιώνης, Θέμης Ιωάννου, Αναστασία Παπαδάκη και Στέλιος Σκάλκος.

Διάβασε ακόμα:

Η "ανάσταση" του Non Serviam από τους
Rotting Christ


Δείτε το βίντεο εδώ:


*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Γιάννη Νέγρη από την εμφάνιση των Rotting Christ στο Rockwave 2017 και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στον φωτογράφο και το i-Jukebox.gr. Περισσότερα εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.