Πιο πρόσφατα

3/2/18

Sleepin Pillow live στο Eightball

Οι Θεσσαλονίκης post/ psych rockers Sleepin Pillow για μία εμφάνιση στο Eightball, που άλλοτε θα "χάνονται" σε παραδοσιακούς ελληνικούς και ανατολίτικους ρυθμούς και άλλοτε θα στροβιλίζονται σε μια χαοτική ηλεκτρονική θύελλα

Sleepin Pillow Live in Thessaloniki
8Ball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
Friday 9th March 2018
Opening Act: Daem

Doors Open: 21.00
Προπώληση: 5€ | Ταμείο: 7€

Σημεία Προπώλησης: 

Musicland Records / Ticket House (Πλατεία Αριστοτέλους 5, τηλ : 2310 264880)
The Nephilim Metal Music Store (Πατριάρχου Ιωακείμ 17, τηλ : 694 53 66 526, www.nephilimstore.gr)
Rover Bar (Σαλαμίνος 6)
8Ball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα)

Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 7μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psycho rock μπάντες της χώρας,θα εμφανιστεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Eightball.

Τα μέλη του group θα πάρουν τα ψευδώνυμα τους - Nomik, Rispa, Aisha Sama, Nick Zakqueline, Antoine και Skinman, τα όργανα τους και θα προσφέρουν ένα μοναδικό κι απόκοσμο οπτικοακουστικό θέαμα βασισμένο στις παλιές και πρόσφατες τους δημιουργίες.

Η λέξη κλειδί για να χαρακτηρίσει κανείς τη μπάντα αυτή είναι η πολυμορφία. Είναι από τους λίγους στο είδος τους που καταφέρνουν να εναρμονίσουν ψυχεδελική ροκ, ελληνική κι ανατολίτικη παραδοσιακή μουσική, trip hop κι αγγλόφωνο στίχο. Όπως και στον τελευταίο τους album που κυκλοφόρησε πέρσι "The Past is Already Here" με αναφορές σε δρόμους Ρεμπέτικους, δυναμικά ηλεκτρικά rock ηχοτοπία, δυτική ψυχεδέλεια, ανατολίτικη κουλτούρα, στοιχεία της ελληνικής παράδοσης και φυσικά τα φωνητικά του Nomik να διαπερνούν όλα τα κομμάτια. Ένας ακόμα συγκλονιστικός διάλογος μεταξύ κλασικού και μοντέρνου, ένα μεθυστικό ταξίδι στο άπειρο μέσα από μια πλειάδα μουσικών επιρροών, όπως συνηθίζουν να πράττουν σε όλες τις δημιουργίες τους.

Διάβασε ακόμα:

Sleepin Pillow - The Past is Already HereΤα καλύτερα άλμπουμ του 2016


Ετοιμαστείτε να παραδοθείτε στους post rock ήχους που άλλοτε θα «χάνονται» σε παραδοσιακούς ελληνικούς και ανατολίτικους ρυθμούς και άλλοτε θα στροβιλίζονται σε μια χαοτική ηλεκτρονική θύελλα, μέσα από τα τραγούδια από το τελευταίο τους album όπως "In Athens", "I Hate All Gods", "That Girl", "Life on Mars", "Radical", "The Past Is Already Here", "Skinny Puppy", αλλά και παλιότερα όπως "Apples On An Orange Tree", "Superman's Blues", "Amplifier in my heart", "Holy Monster", "Pathetic", "Bring the Sun Back", "An Idiot's Point of View" κ.α. καθώς η συνοδεία από το light show και το οπτικό background θα εμπλουτίζουν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και δραματικότητα την live εμπειρία.

Μια φορά είναι αρκετή για να σε παρασύρουν!

Hyperlinks

Official You Tube Page
Official Soundcloud Page

Δισκογραφία:
"Apples on an Orange Tree" [2008]
"Superman’s Blues" [2010]
"This world is over, it's time for a new one" [2014] EP
"The Past is Already Here" [2016]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.