Πιο πρόσφατα

28/2/18

Τίτλοι τέλους για τους Truckfighters

Οι ξεχωριστοί Σουηδοί stoner rockers ανακοίνωσαν τη διάλυση τους, μετά από 17 χρόνια πορείας

Πριν μερικές ημέρες, χωρίς να δημιουργήσουν ιδιαίτερο θόρυβο -αντίθετα με τη συνήθεια τους- οι Truckfighters ανακοίνωσαν πως έφτασε γι' αυτούς το τέλος του δρόμου. Με μια σχετικά σύντομη ανακοίνωση μέσω social media, οι Σουηδοί stoner rockers έκαναν γνωστό στο κοινό τους πως το συγκρότημα διαλύεται, ή, για την ακρίβεια, βρίσκονται σε μια μακρά παύση και είναι άγνωστο εάν θα συνεχίσουν ποτέ.

Οι Truckfighters δημιουργήθηκαν το 2001, έχουν κυκλοφορήσει συνολικά έξι άλμπουμ, ένα LP και αρκετά EP, τα περισσότερα μέσω της δικής τους Fuzzorama Records.

Η ανακοίνωση της μπάντας: "Οι Truckfighters βρίσκονται σε μακρά, μακρά παύση. Μπορεί να επανέλθουν ισχυρότεροι από ποτέ (αυτός είναι ο μόνος τρόπος) ή καθόλου! Έχουμε κυκλοφορήσει πολλά άλμπουμ για τα οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι και το κλειδί είναι ότι παίζουμε πάντα για τη διασκέδαση.

Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μετράει και τελικά μας έκανε να κάνουμε αυτό που κάναμε τόσο καλά για τόσα χρόνια... Δεν είμαστε το είδος της μπάντας που συνεχίζει να κάνει κάτι μόνο και μόνο επειδή κερδίζουμε χρήματα από αυτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καταπληκτικούς fans και τους ανθρώπους που συναντήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, μερικοί πιο καταπληκτικοί από κάποιους άλλους, αλλά όλοι αξίζετε μια μεγάλη αγκαλιά".


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.