Πιο πρόσφατα

23/3/18

Οι Arctic Monkeys επανακυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ

Το ντεμπούτο άλμπουμ των Arctic Monkeys, Whatever People Say I Am, That's What I'm Not, επανακυκλοφορεί σε μια ξεχωριστή έκδοση "smoke" βινυλίου

Οι Arctic Monkeys έκαναν την εμφατική τους είσοδο στον κόσμο της μουσικής το 2006, όταν και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ τους, Whatever People Say I Am, That's What I'm Not. Δώδεκα χρόνια μετά και ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το έκτο άλμπουμ της μπάντας, έρχεται μια ξεχωριστή επανέκδοση εκείνου του άλμπουμ.

Το Whatever People Say I Am, That's What I'm Not επιλέχθηκε από το Vinyl Me, Please ως ο δίσκος του μήνα, έτσι, σε συνεργασία της ψηφιακής πλατφόρμας με το συγκρότημα, πρόκειται να επανεκδοθεί σε μια ειδική έκδοση βινυλίου που θα κοσμείται από εφφέ καπνού. Στη συσκευασία μάλιστα θα περιέχεται και ένα βιβλίο δεκαέξι σελίδων με τους στίχους και διάφορες φωτογραφίες του συγκροτήματος. Δες περισσότερες λεπτομέρειες και πώς μπορείς να προμηθευτείς το δίσκο στην επίσημη ιστοσελίδα του Vinyl Me, Please.

Αναφορικά με το νέο άλμπουμ της μπάντας, τέλος, ο ίδιος ο Alex Turner δήλωσε πως πολύ σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα το πρώτο single.

Διάβασε ακόμα:

Δουλεύουν σε νέο δίσκο οι Arctic Monkeys


Οι Arctic Monkeys έρχονται στο Rockwave


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.