Πιο πρόσφατα

6/3/18

Fuel Eater live στη Γιάφκα

Μετά από ένα χρόνο οι Fuel Eater επιστρέφουν στην έδρα τους, την Πάτρα, για να παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ στη Γιάφκα -Μαζί τους οι 10 Code και οι Buffalo

Οι Fuel Eater παρουσιάζουν ζωντανά το Soberian Kinship στη ΓΙΑΦΚΑ

Μετά από ένα χρόνο οι Fuel Eater επιστρέφουν στην έδρα τους για να μας παρουσιάσουν το καινούριο τους πόνημα ονόματι Soberian Kinship.

Κάνοντας ήδη μία πλήρως επιτυχημένη εμφάνιση στο Temple της Αθήνας, οι Fuel Eater έρχονται να επαναλάβουν τον ίδιο χαμό την Πέμπτη 8 Μαρτίου στη ΓΙΑΦΚΑ, παρέα με τους εξαιρετικούς 10 Code και τους νεοσύστατους, εγχώριους και ανερχόμενους Buffalo.

H πολυαναμενόμενη δεύτερη κυκλοφορία του συγκροτήματος, μετράει ένα μήνα ύπαρξης και έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό, ενώ έχει λάβει και διθυραμβικές κριτικές από κάποια από τα μεγαλύτερα sites και zines της Ελλάδας, καθιερώνοντας πλέον την μπάντα στο ιστορικό φάσμα της πατρινής σκηνής.

Οι 10Code, με έδρα την Αθήνα, μετράνε ήδη 7 συναπτά έτη ύπαρξης, δύο άκρως επιτυχημένα EP και δύο ακόμα πιο αγαπημένα Full Albums ονόματι Swiftlets και Villains. Μέσα στα χρόνια ύπαρξής τους έχουν σταθεί σε μεγάλα venues της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ με το κομμάτι Superman's Cape κατάφεραν να παίξουν σε πολλούς mainstream ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην λίστα με τα αγαπημένα τραγούδια του Jamendo για το 2013.

Οι Buffalo (πρώην Stoned Buffalo) δημιουργήθηκαν στην Πάτρα το 2016. Στα δύο χρόνια της πορείας τους μετράνε πολλές ντόπιες εμφανίσεις και επιστρέφουν ανανεωμένοι για να ανοίξουν δυνατά αυτό το πολυαναμενόμενο event.

Διάβασε ακόμα:

Συνέντευξη με τους Fuel Eater:
"Η γενιά μας θερίζεται ψυχολογικά αλλά με
ενότητα όλα ξεπερνιούνται"


Το event στο Facebook.

Η σελίδα των Fuel Eater
Ακούστε το Soberian Kinship εδώ

Η σελίδα των 10 Code
Η σελίδα των Buffalo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.