Πιο πρόσφατα

28/3/18

Live tribute στους Motörhead στο An Club

Οι City Kids, από τα πλέον ανερχόμενα tribute acts των ημερών μας, ανεβαίνουν στη σκηνή του θρυλικού An Club σε μια συναυλία αφιερωμένη στους σπουδαίους Motörhead - Μαζί τους οι Steamroller Assault και οι Böneyard

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

City Kids (Motörhead Τribute Band)
+ Guests Live at An club!

Facebook Event

30 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από εκείνο το θρυλικό τριήμερο του Μαρτίου του '88 όπου οι Motörhead πάτησαν για πρώτη φορά το πόδι τους στην Αθήνα, δίνοντας ισάριθμες συναυλίες στο κλειστό του Σπόρτιγκ. Συναυλίες που έβαλαν για τα καλά τη χώρα μας στο χάρτη του σκληρού ήχου και αποτέλεσαν την αναφορά για τους δεσμούς λατρείας που δημιουργήθηκαν μεταξύ της μπάντας κ του ελληνικού κοινού.

Οι City Kids, Tribute σχήμα στους Motörhead από την Αθήνα, έχουν καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν αρκετό θόρυβο με τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους και δε θεωρούνται άδικα ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα tribute acts των ημερών μας. Πιστοί στο λόγο του Lemmy και της παρέας του, άψογοι γνώστες του θορυβώδους rock 'n' roll των Βρετανών και με ένα set-list ειδικά διαμορφωμένο στην ιστορική αυτή επέτειο υπόσχονται, όπως κάθε φορά, την απόλυτη Motörhead εμπειρία!

City Kids Line-up:
Μπάσσο/Φωνή: Θανάσης Σιούλας
Κιθάρα: Κώστας Χωριανόπουλος
Drums: Χρήστος Κατσέλης

Facebook Page

+SPECIAL GUESTS

STEAMROLLER ASSAULT

Με κοντά 20 χρόνια στο σανίδι και με φρέσκο τον τρίτο τους δίσκο στις αποσκευές (Dead Man's Hand -2017 Εat Metal Records) αποτελούν το απόλυτο πάντρεμα -χωρίς καμία υπερβολή- μεταξύ του κλασσικού heavy των Accept και των Running Wild, της αισθητικής και του attitude των Motorhead και των Venom και των blues στοιχείων με αναφορές σε τύπους όπως ο Buddy Guy & ο Albert Collins...

Γνωστοί για τις απρόβλεπτες εμφανίσεις τους , δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από ένα event σαν αυτό!

Δισκογραφία:
"Steamroller", 2002
"Raw & Filthy", 2006
"Dead Man's Hand", 2017

Συμμετοχή στις συλλογές του Metal Hammer "A Tribute to 1984" με το κομμάτι "Burn in Hell" των Twisted Sister και "All the Aces - Greek Motorbastards: A Tribute to Motorhead" με το "Burner".

Facebook Page

BÖNEYARD

Σχηματίστηκαν το 2015 και κινούνται στα ευγενή πεδία του Black/Speed Metal με κύριες επιρροές τους, τους Venom, Gehennah και φυσικά τους Motorhead!

Δισκογραφία:
"Below Mediocrity" EP, 2017
"Beer, Studs & Metal Punks" Split, 2017.

Facebook Page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.