Πιο πρόσφατα

4/3/18

Που και πότε θα προβληθεί η νέα ταινία του Nick Cave στην Ελλάδα

Το Distant Sky θα κυκλοφορήσει και θα προβληθεί ανά τον κόσμο για μία μόνο ημέρα και σε 500 επιλεγμένους κινηματογράφους, στις 12 Απριλίου -Δες σε ποιους κινηματογράφους θα προβληθεί στη χώρα μας

Μόνο λίγοι τυχεροί ανά τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία Distant Sky, η οποία απαθανατίζει τη μοναδική live εμπειρία που προσφέρει ο Nick Cave μαζί με τους Bad Seeds.

Η συναυλία του σπουδαίου Αυστραλού έχει φιλμαριστεί στην Κοπεγχάγη, όπου εμφανίστηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2017 και θα προβληθεί στις 12 Απριλίου για μία φορά σε 500 επιλεγμένες αίθουσες ανά τον κόσμο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Έλληνες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος; Μα φυσικά η μεγάλη δημοφιλία του Nick Cave στη χώρα μας. Μην ξεχνάμε ότι η εμφάνιση του Νοεμβρίου ήταν sold out, ενώ το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη χώρα μας για να εμφανιστεί στο Ejekt Festival.

Το Distant Sky θα προβληθεί  στα Village Cinemas στου Ρέντη, στα Village Cinemas στο Μαρούσι, και στα Village Cinemas Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης.

Θυμήσου εδώ το μεγάλο ραδιοφωνικό αφιέρωμα του Summer Rain στον Nick Cave:


Διάβασε ακόμα:

Ο Nick Cave έρχεται στο Ejekt Festival 2018!




Πηγή: Efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.