Πιο πρόσφατα

13/3/18

One Man Drop live στο Temple

Οι One Man Drop παρουσιάζουν το νέο τους EP, Flanging the Zinc, στην Αθήνα και το Temple, ενώ ταυτόχρονα δίνουν στη δημοσιότητα και ένα καινούριο κομμάτι και βίντεο

One Man Drop "Flanging the Zinc" release show
Special guest: The Sexy Christians
Στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Σάββατο 31 Μαρτίου
Πόρτες: 21:00

Event page

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 
Προπώληση: 6€
Ταμείο: 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (η έναρξή της θα ανακοινωθεί σύντομα):
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Media Markt
Seven Spots
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)

Ηλεκτρονική προπώληση

Η εκκίνησή των One Man Drop, τον Απρίλιο του 2014, τους βρήκε να αποτελούν στην ουσία ένα part-time side project τεσσάρων μουσικών που εκείνη την εποχή δραστηριοποιούνταν σε διάφορα άλλα σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής. Έναν μόλις μήνα αργότερα η μπάντα ηχογράφησε τρία τραγούδια ("One Hits One", "With You", "Just Me"), τα οποία αποτέλεσαν και το παρθενικό τους EP, ενώ στα τέλη του 2015 εντάχθηκαν στο ομώνυμο ντεμπούτο full length album τους, που κυκλοφόρησε υπό τη δισκογραφική στέγη της Urban Sounds.

Το νεοψυχεδελικό garage rock των One Man Drop φέρει μια rock'n'roll essence, ικανή να γκρουβάρει κάθε βασανισμένη rock ψυχή και άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως παρά το πλήρως underground και low profile attitude τους, συχνά στο παρελθόν έγιναν αποδέκτες αξιόλογων συναυλιακών προτάσεων, τις οποίες βεβαίως φρόντισαν να εξαργυρώσουν στο 100% τους, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τον μουσικό τύπο, που έδειχνε να έχει βρει ένα ακόμη κομμάτι του puzzle της διαρκώς ακμάζουσας εγχώριας ψυχεδελικής σκηνής.

Στη νέα τους μορφή, πλέον ως τρίο, με τα ιδρυτικά μέλη Πάνο και Νίκο να παραμένουν στη σύνθεση του σχήματος και τον Φοίβο (Blame Canada, Tsiri Band κ.α.) να συμπληρώνει την εξίσωση, οι One Man Drop ηχούν πιο ευθύβολοι και ώριμοι παρά ποτέ, απόσταγμα του οποίου αποτελεί το νέο EP "Flanging the Zinc" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου 2018.

Με αυτή την αφορμή, οι One Man Drop ανεβαίνουν το Σάββατο 31 Μαρτίου στη σκηνή του νεοσύστατου χώρου του Temple, για να παρουσιάσουν παλιό και νεότερο υλικό στο Αθηναϊκό κοινό.


Οι The Sexy Christians δεν βλέπουν τον εαυτό τους ως μπάντα. Το ότι είναι μια παρέα που εξαπολύει το υγρό και ιδρωμένο rock'n'roll της το θεωρούν ένα εντελώς τυχαίο γεγονός.

Γνωρίζονται από παλιά αλλά το Δεκέμβρη του 2012 επισημοποίησαν την ταραγμένη σχέση τους. Από τότε τους έχουν πάρει μάτι σε φεστιβάλ, μουσικές σκηνές, clubs, private parties, bars, αυτοδιαχειριζόμενα στέκια, φορτηγά, καΐκια, υπόγες, πάρκα και πολλά ακόμη.

Το πρώτο τους album "God Proudly Presents" κυκλοφόρησε ανεξάρτητα στις 18 Απριλίου του 2016 και περιλαμβάνει τα singles "I Have Soul" και "Delivery Boy" παίρνοντας χώρο στα ραδιοφωνικά airplay.

Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 250 ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, και έχοντας πλέον μια μεγάλη συλλογή από ιπτάμενα εσώρουχα, είναι έτοιμοι για την ηχογράφηση της δεύτερης φουρνιάς σεξοχριστιανικών ύμνων.

LINKS:
One Man Drop
The Sexy Christians
3P Lab
Temple Athens Official Site
Facebook

Παράλληλα με το επικείμενο live στο Temple, το αθηναϊκό garage / νεοψυχεδελικό σχήμα των One Man Drop, έδωσε στη δημοσιότητα lyric video για το τραγούδι "Medicate U!", από την επερχόμενη κυκλοφορία  τους, το "Flanging the Zinc" EP (Urban Studios).

Δείτε το εδώ:


Οι One Man Drop έχουν προγραμματισμένες ήδη τρεις εμφανίσεις για την προώθηση της νέας δισκογραφικής τους δουλειάς, σε Κωνσταντινούπολη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω:

29 Μαρ 2018 - KadıköySahne / Κωνσταντινούπολη (Lo Fi Rocks) - Πληροφορίες
30 Μαρ 2018 - Υπόγειο / Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες
31 Μαρ 2018 - Temple / Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.