Πιο πρόσφατα

11/4/18

Οι Cure επιστρέφουν στο στούντιο

Ο Robert Smith εμπνέεται από το Meltdown Festival, στο οποίο είναι επιμελητής, και γράφει νέα μουσική για τους Cure

Όπως αποκάλυψε ο εμβληματικός frontman του συγκροτήματος, Robert Smith, οι Cure είναι έτοιμοι να μπουν στο στούντιο τον επόμενο μήνα για να γράψουν ντέμο με καινούρια τραγούδια. Σύμφωνα με τον ίδιο, έμπνευση αποτέλεσε η ενασχόληση του με το φετινό Meltdown Festival, το πρόγραμμα του οποίου είναι υπό την επιμέλεια του.

Συγκεκριμένα ο Robert Smith ανέφερε: "Άκουσα πολύ νέα μουσική τους τελευταίους 6 μήνες. Ίσως πρώτη φορά στη ζωή μου ακούω τόση μουσική. Ξαφνικά αλλά μοιραία, ερωτεύτηκα την ιδέα να γράψω νέα τραγούδια. Το Meltdown άσκησε ιδιαίτερα θετική επιρροή σε εμένα [...] Έκλεισα ένα στούντιο για να γράψουμε μερικά demo, τον επόμενο μήνα. Ορισμένα τραγούδια από το νέο υλικό είναι πολύ καλά και κάποια άλλα χρειάζονται δουλειά. Ποτέ δεν ήθελα να πιέζω τον εαυτό μου να γράφει νέα μουσική. Προτιμώ η όλη διαδικασία να εξελίσσεται φυσικά και να σχετίζεται με την έμπνευση".

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως στο Meltdown Festival θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι Death Cab for Cutie, Deftones, The Libertines, Manic Street Preachers, Mogwai, My Bloody Valentine, Nine Inch Nails, Placebo, God is an Astronaut κ.α.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.