Πιο πρόσφατα

13/5/18

Παρουσίαση δίσκου από τους Bailemos στο Eightball

Οι Bailemos παρουσιάζουν την επερχόμενη πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά στο Eightball με πλήθος guests

Με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου με τίτλο ''Burn the Ground'' οι Bailemos ζωντανά στο Eightball την Πέμπτη 31 Μαΐου. Μαζί τους οι The Bionics και πολλοί ακόμη guests που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Bailemos Bio
Bailemos σημαίνει "ας χορέψουμε". Οι Bailemos είναι ένα 8μελές μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Η μουσική τους συνδυάζει στοιχεία από πολλά είδη, με κεντρικό πυρήνα τη reggae και τη ska. Επί σκηνής, φωνές και πνευστά συνδυάζονται με τρελούς ρυθμούς εκπέμποντας μια ενέργεια που διαχέεται και μετατρέπεται σε χορό. Ο στίχος τους κοινωνικός , σατυρικός αλλά και πολιτικός διακατέχεται από αντιπολεμικά και αντιρατσιστικά χαρακτηριστικά. Έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό (Sugar Hill Gang, Ημισκούμπρια, Ματούλα Ζαμάνη, Koza Mostra, Κακό Συναπάντημα). Σημαντικές εμφανίσεις της μπάντας ήταν αυτή στο Street Mode 2016 και στο Schoolwave 2017 ως guest band.

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ
Γιώργος Βαρελάς (φωνή, μελλόντικα, κρουστά)
Στέλιος Σεκέρογλου (κρουστά, φωνητικά)
Δήμητρα Ρεμιδιανάκη (πλήκτρα, φωνητικά)
Αντώνης Φωτιάδης (σαξόφωνο, φωνητικά)
Νικόλας Πλάτων (τρομπέτα)
Θανάσης Παναγιωτόπουλος (κιθάρα)
Κωνσταντής Λάσκος (μπάσο)
Πάνος Παπαδόπουλος (τύμπανα)

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
SoundCloud
YouTube 
Bandcamp
Facebook Page

Διάβασε ακόμα:


The Bionics Bio
Οι BIONICS δημιουργήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2013. Είναι μια ομάδα πέντε "βιονικών" μουσικών που με γνώμονα την λικνίζουσα κουλτούρα της καραϊβικής , θέλουν να κάνουν τους ιθαγενείς -και μη- λάτρεις της μουσικής να χορεύουν σε ρυθμούς που επιφέρουν το λεγόμενο "σπάσιμο της μέσης".

Το εργαλείο των BIONICS είναι ένα μεγάλο μπλέντερ στο οποίο βάζουν ροκ, ποπ και r'n'b/ Προσθέτουν στη συνέχεια πανκ, trip-hop και ανακατεύουν. Στη μίξη αυτή περιχύνεται μια παραδοσιακή και έξτρα αρωματική τζαμαικάνικη ρέγγε σάλτσα. Στο απολαυστικότατο αποτέλεσμα που προκύπτει είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθεί ακόμα και ο πιο απαιτητικός καλομουσικοφαγάς ακροατής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.