Πιο πρόσφατα

9/5/18

Upon Revival live στο Temple

Οι Upon Revival γιορτάζουν τον ένα χρόνο του "Epiphany" με μια συναυλία στο Temple - Μαζί τους οι Underworld Dreams και οι Fall of Order

Upon Revival ζωντανά στην Αθήνα
"Epiphany" 1 Year Anniversary Live Show
with special guests: Underworld Dreams + Fall of Order
Στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Κυριακή 20 Μαΐου
Πόρτες: 20:00

Event page

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 
Προπώληση: 6€
Ταμείο: 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Media Markt
Seven Spots
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)

Ηλεκτρονική προπώληση

Το νεοσύστατο σχήμα των Upon Revival, στη βραχύβια πορεία του έχει καταδείξει έντονα τη διάθεσή του να προσφέρει τη μουσική του με τον ποιοτικότερο δυνατό τρόπο. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις χαρακτηρίζονται από μια διαρκώς αυξανόμενη εκτελεστική και σκηνική απόδοση, καταξιώνοντας τους ως μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις της εγχώριας σκηνής που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Ο ήχος των Upon Revival προσμειγνύει το ατμοσφαιρικό / λυρικό ύφος σχημάτων όπως οι Evanescence και Within Temptation (κυρίως χάρη στο τραγουδιστικό στυλ της frontwoman Αναστασίας), με τις progressive metal φόρμες των Porcupine Tree και τη "μοντέρνα" χροιά συγκροτημάτων όπως οι Disturbed και Alter Bridge. Όλα τα παραπάνω συνδυασμένα με επιρροές από τον κλασικό metal χώρο συντελούν στο "Epiphany", ένα σύνολο πέντε αξιομνημόνευτων τραγουδιών με refrains που σου καρφώνονται στο μυαλό, εμπλουτισμένων με κάποιες από τις καλύτερες τραγουδιστικές ερμηνείες που θα ακούσει κανείς από εγχώρια σχήματα του είδους.


Μετά από τη πρόσφατη θριαμβευτική συμμετοχή τους στο Chania Rock Festival 2017, στο πλευρό των Blind Guardian, Septicflesh, Warlord, Phil Campbell and the Bastard Sons και Inner Wish μεταξύ άλλων, καθώς και ένα επιτυχημένο mini greek tour που έκλεισε με τη δεύτερη συμμετοχή τους στο Voices of the Mist II, επιστρέφουν στη σκηνή του Τemple για να γιορτάσουν τον ένα χρόνο από την κυκλοφορία του "Epiphany", και να παρουσιάσουν νέο, ακόμη ακυκλοφόρητο υλικό.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι prog rock / metallers Underworld Dreams, που αυτή τη περίοδο βρίσκονται στη διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης υλικού για την κυκλοφορία της δεύτερης πλήρους δισκογραφικής τους δουλειάς, ενώ τη συναυλία θα ανοίξει το ανερχόμενο μοντέρνο metal σχήμα των Fall of Order.LINKS:
Upon Revival
Underworld Dreams
Fall of Order
3P Lab
Temple Athens Official Site
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.