Πιο πρόσφατα

21/5/18

Νέο βίντεο από τους Yellow Devil Sauce

Νέο εκπληκτικό video από τους Αθηναίους heavy rockers Yellow Devil Sauce, για το κομμάτι Queen of Luck

Το ιστορικό Αθηναϊκό heavy rock σχήμα των Yellow Devil Sauce, έδωσε μόλις στη δημοσιότητα το νέο του video, για το τραγούδι "Queen of Luck" προερχόμενο από την επερχόμενη (τέταρτη σε σειρά) πλήρη δισκογραφική δουλειά του σχήματος, με τίτλο "Zulu".

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Αντώνης Ζαχαριάδης, τη διεύθυνση φωτογραφίας έκανε ο Κωνσταντίνος Καλαβρέζος, ενώ της παραγωγής επιμελήθηκε ο Άλεξ Μασμανίδης. Την ηχητική παραγωγή του album, έκανε ο συνήθης ύποπτος Θοδωρής Ζευκιλής (Planet of Zeus, Tango With Lions, Raining Pleasure, Closer, Matisse, Echo Tattoo, Cyanna, Fingers Crossed κ.α.).

Οι Yellow Devil Sauce επίκειται να εμφανιστούν ζωντανά τη Πέμπτη 24 Μαΐου στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα), όπου και θα παρουσιάσουν ζωντανά το "Zulu" μαζί με άλλο παλιότερο υλικό. Μαζί τους θα εμφανιστεί το επίσης Αθηναϊκό, female fronted, alternative rock σχήμα των The Mighty N.

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ.

Δείτε εδώ το βίντεο και ακούστε το τραγούδι:


Ακολουθήστε τους Yellow Devil Sauce στο facebookwww.facebook.com/yellowdevilsauce, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις συναυλίες και όλες τις επερχόμενες δραστηριότητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.