Πιο πρόσφατα

18/6/18

Οι Madrugada επανενώνονται για δυο συναυλίες

Το θρυλικό νορβηγικό συγκρότημα επανενώνεται για δυο εμφανίσεις στη γενέτειρα του, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ τους, Industrial Silence

Το 2019 συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού ντεμπούτο άλμπουμ των Madrugada, Industrial Silence. Το συγκρότημα, το οποίο είναι ανενεργό από το 2008, με αφορμή την εικοστή επέτειο της κυκλοφορίας του άλμπουμ, αποφάσισε να επανενωθεί για δυο συναυλίες στη γενέτειρα χώρα του.

Συγκεκριμένα, οι Madrugada, με τη συμμετοχή τριών από τα τέσσερα αυθεντικά μέλη τους, δηλαδή των Sivert Høyem, Frode Jacobsen και Jon Lauvland Pettersen, θα εμφανιστούν στην Spektrum Arena του Όσλο για δυο συναυλίες, στις 1 & 2 Φεβρουαρίου 2019, με επίκεντρο φυσικά το Industrial Silence, το λόγο και την αφορμή που τους έφερε ξανά μαζί.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια επιπλέον λεπτομέρεια, ή αν οι εμφανίσεις αυτές θα συνεχιστούν με κάποια περιοδεία και εκτός Νορβηγίας. Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για κάθε νεότερο!

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια αυτών των δυο συναυλιών υπάρχουν στο επίσημο site του συγκροτήματος.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.