Πιο πρόσφατα

13/7/18

Big Nose Attack & Breath After Coma live στο Temple

Οι Big Nose Attack και οι Breath After Coma συναντιούνται στη σκηνή του Temple, σε ένα live γεμάτο ενέργεια και ηλεκτρισμό

The Big Nose Attack & Breath After Coma ζωντανά στην Αθήνα
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018
Στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)
Πόρτες: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
6€ (προπώληση)
8€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Media Markt
Seven Spots
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)

Ηλεκτρονική προπώληση

Σε ένα εξαιρετικό co-headline show τον Οκτώβριο κι αφού έχουν σαρώσει τα καλοκαιρινά φεστιβάλ, οι The Big Nose Attack από τη Μεγάλη Μπραχαμία και οι Αθηνέζοι Breath After Coma έρχονται να κάνουν αμφότεροι τη παρθενική τους εμφάνιση στη σκηνή του Temple, σε μια βραδιά γεμάτη ιδρώτα, fuzz, καπνό, σκισμένα ηχεία, violent dancing και ερωτικό κλίμα, που ως απώτερο σκοπό της έχει να σας αφήσει αποσβολωμένους εν μέσω συντριμμιών και ραγισμένων καρδιών.

Οι alternative rockers Breath After Coma ξεκίνησαν τα jam sessions τους το καλοκαίρι του 2013, με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι "οργανικό", κάτι που θα ξέφευγε από τις τυποποιημένες τακτικές της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Χωρίς edits, χωρίς ακραία επεξεργασία και χωρίς επιτηδευμένο attitude, το Αθηναϊκό κουαρτέτο αποδίδει τη μουσική του με την ίδια ενέργεια, στουντιακά αλλά και στη σκηνή, έχοντας ως προτεραιότητά του τη διάδοσή της και τη μεταφορά αυτής της ενέργειας στο κοινό.

Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη πληθώρα συναυλιών στην ελληνική επικράτεια, για την προώθηση του ομώνυμου EP τους, στο πλευρό των 1000mods, Villagers of Ioannina City, Nightstalker, The Re-Stoned και Black Rainbows, μεταξύ άλλων, οι Breath After Coma ανεβαίνουν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στη σκηνή του Temple για να μοιραστούν με το Αθηναϊκό κοινό, τη βαθύτατα επηρεασμένη από το Αμερικάνικο rock και εμποτισμένη με την stadium friendly νοοτροπία και ατμόσφαιρα των Foo Fighters και Red Hot Chili Peppers, μουσική τους.


Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) και Little Tonnie (τύμπανα) a.k.a. the Big Nose Attack ξεκίνησαν τη πορεία τους το 2011, θέτοντας ως βάση blues επιρροές, μπολιασμένες με ατίθασα rock riff που "κλείνουν το μάτι" στη δοξασμένη δεκαετία των 70's.

Μερικά χρόνια αργότερα, το συγκρότημα κατάφερε να θεωρείται ένα από τα πιο ενεργά εγχώρια μουσικά σχήματα, μετρώντας ήδη τέσσερις Ευρωπαϊκές περιοδείες με εμφανίσεις σε κάποια από τα πιο αξιόλογα venues και festivals (Suwalki Blues Festival, Bialystok Jesien z Bluesem, Φαρμα Projekt, The Lost Dogs Festival) της γηραιάς ηπείρου, υπεράριθμες εγχώριες εμφανίσεις στα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα (Rockwave Festival 2015 μαζί με Black Keys και Black Angels, Resistance Festival, Fuzztastic Planet και Los Almiros Festival), αλλά και ως opening act σε κορυφαία ονόματα όπως οι Blue Oyster Cult, Clutch, Blues Pills, Fuzztones και άλλοι) .

Οι τρεις πλήρεις κυκλοφορίες των Big Nose Attack έχουν αποσπάσει αξιόλογες κριτικές από τον παγκόσμιο μουσικό τύπο ενώ το single "A Bite to Eat" χρησιμοποιήθηκε σαν soundtrack στην ταινία μικρού μήκους "American Burger II".

Το instant hit τους "Yeah! That Girl" κάνει καθημερινά τα περάσματά του από τις playlists κάθε ενημερωμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και DJ, ενώ μεγάλη είναι η απήχηση που η μπάντα γνωρίζει διαδικτυακά, με εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις στα μουσικά τους videos.

Αυτή τη περίοδο, όταν δεν βρίσκονται στο δρόμο, δουλεύουν το υλικό που θα αποτελέσει την τέταρτη δισκογραφική τους δουλειά.


LINKS:
Breath After Coma Official Site
Facebook
Big Nose Attack
3 Shades of Black Official Site
Facebook
Catch the Soap Official Site
Facebook
3P Lab
Temple Athens Official Site
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.