Πιο πρόσφατα

18/7/18

40 χρόνια Bauhaus: Ο Peter Murphy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

O Peter Murphy επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες αφιερωμένες στα 40 χρόνια των θρυλικών Bauhaus - Μαζί του και ο μπασίστας των Bauhaus, David J

14.12 Αθήνα, Gazi Music Hall
15.12 Θεσσαλονίκη, Principal Club

Peter Murphy 40 years of Bauhaus

Ruby Celebration featuring David J

Ερμηνεύοντας ολόκληρο το "In the Flat Field" και εκτεταμένο encore με Bauhaus classics

Έναρξη προπώλησης: Τετάρτη 18/07, 11.00πμ

O Peter Murphy επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες αφιερωμένες στα 40 χρόνια των θρυλικών Bauhaus! Μαζί του και ο μπασίστας των Bauhaus, David J.

Στις 14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα (Gazi Music Hall) και στις 15 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club), θα παρουσιάσουν ολόκληρο το "In The Flat Field", το ντεμπούτο άλμπουμ των Bauhaus, καθώς και τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος. Τη live μπάντα τους θα αποτελούν οι John Andrews (κιθάρα) και Marc Slutsky (drums). Οι συναυλίες αυτές θα σημάνουν την μεγάλη επιστροφή του Peter Murphy στην Ελλάδα έπειτα από μια δεκαετία.

To "In The Flat Field" κυκλοφόρησε το 1980 και ήταν το πρώτο άλμπουμ που βγήκε με την ετικέτα της (μετέπειτα) περίφημης δισκογραφικής εταιρείας 4AD. Παρά το ότι οι επιφανείς κριτικοί της εποχής το διέσυραν, μιλώντας εντελώς απαξιωτικά για "απουσία τραγουδιών", ο δίσκος έγινε μια μεγάλη ανεξάρτητη επιτυχία. Στο πέρασμα του χρόνου δε, θεωρήθηκε μια από τις ιδρυτικές πράξεις του goth-rock και ένα από τα καλύτερα ντεμπούτο, καθώς όψιμα η κριτική το αναγνώρισε ως ένα ορόσημο στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής.

Οι Bauhaus, στην εξαιρετικά βραχύβια καριέρα τους (1979-1983), κυκλοφόρησαν τέσσερα άλμπουμς που πρακτικά διαμόρφωσαν τον goth ήχο, τον οποίο οι ίδιοι ξεκίνησαν με την κυκλοφορία του single "Bela Lugosi's Dead" το 1979. Χάρη σε τραγούδια-ύμνους όπως τα "She's In Parties", "The Passion Of Lovers", "Dark Entries", "Kick In The Eye", "Terror Couple Kill Colonel", "Who Killed Mr Moonlight" και άλλα, η επιρροή τους στη σύγχρονη μουσική είναι τόσο κομβική, ώστε να είναι σημείο αναφοράς για συγκροτήματα όπως Marilyn Manson, Dead Kennedys, Smashing Pumpkins, Nine Inch Nails, Sepultura, Korn, Interpol και αμέτρητα άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες και μια μεγάλη έκπληξη για τις συναυλίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εισιτήρια

για τη συναυλία της Αθήνας

Προπώληση
Όρθιοι: 28 Ευρώ (early bird), 31 Ευρώ, 34 Ευρώ
Καθήμενοι: 38 Ευρώ (early bird), 40 Ευρώ

Ταμείο
Όρθιοι: 38 Ευρώ
Καθήμενοι: 45 Ευρώ

για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης

Προπώληση
Όρθιοι: 27 Ευρώ (early bird), 29 Ευρώ, 32 Ευρώ

Ταμείο
Όρθιοι: 35 Ευρώ

VIP / Meet & Greet Εισιτήρια
140 Ευρώ - περιλαμβάνει εισιτήριο (καθήμενων στην Αθήνα), παρακολούθηση του soundcheck και pre show meet&greet. Ο αριθμός των VIP εισιτηρίων είναι πολύ περιορισμένος.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Viva.gr, Public.gr, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης, MediaMarkt.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.