Πιο πρόσφατα

27/9/18

Οι Lost Arcadia στο δρόμο της οργής (video)

Desert rock βγαλμένο από την έρημο και την παράνοια που κυριαρχεί στο περιβάλλον του Mad Max στο καινούριο κομμάτι των Lost Arcadia

Οι Lost Arcadia, ένα νέο heavy/ stoner αθηναϊκό σχήμα, ακολουθεί στο γράψιμο ένα δρόμο διαφορετικό από τους συνηθισμένους, ένα δρόμο που σε ταξιδεύει σε σύμπαντα διαφορετικά, μακρινά αλλά οικεία σε πάρα πολλούς από εμάς, καθώς εμπνέονται -συνήθως- από σύμπαντα σειρών και ταινιών.

Ήδη μας έχουν παρουσιάσει ένα κομμάτι το οποίο έχει εμπνευστεί από την mind fucking σειρά Mr. Robot, αλλά και από τη διάσημη σειρά του History Channel, Vikings. Αυτή τη φορά, το συγκρότημα αποφασίζει να μεταβεί στο χώρο των ταινιών, και για την ακρίβεια στο μεταποκαλυπτικό περιβάλλον των ταινιών Mad Max -κυρίως βέβαια επηρεασμένοι από την πιο πρόσφατη απόπειρα, το Mad Max: Fury Road, με τους Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult κ.α. σε σκηνοθεσία του George Miller, με αποσπάσματα της οποίας έχει "στηθεί" και το βίντεο που συνοδεύει το κομμάτι.

Όπως πάντα, αν είσαι στους λίγους που δεν έχουν δει την ταινία, καλύτερα να μην δεις το βίντεο γιατί περιέχει spoilers.

Το κομμάτι, το οποίο έχει τον τίτλο The Road, βγαλμένο από την έρημο και την παράνοια του μεταποκαλυπτικού σύμπαντος της ταινίας, ακολουθεί τον βαρύ κι ατμοσφαιρικό desert rock ήχο με έντονα ξεσπάσματα. Οι Lost Arcadia είναι οι:
Δημήτρης Περράκης - φωνή
Αλέξανδρος Λιάμης - κιθάρα
Πάρης Μπαρουτίδης - μπάσο
Αλκίνοος Τσακάκος - ντράμς

Διάβασε ακόμη:





Άκουσε το κομμάτι και δες το βίντεο εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.