Πιο πρόσφατα

12/9/18

Χατ Τρικ - One Last Round - The Titz live στο Gagarin 205

Το καταραμένο τρίο των Χατ Τρικ κατηφορίζει ξανά στην Αθήνα και συναντά τους One Last Round και Titz στη σκηνή του Gagarin 205

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΧΑΤ ΤΡΙΚ

special guests: One Last Round, The Titz

Gagarin 205 Live Music Space
Λεωφ. Λιοσίων 205

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ (early bird), 8 ευρώ (υπόλοιπη προπώληση, ταμείο)

Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1 , καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης, Syd records (Πρωτογένους 13)

Οι Χατ Τρικ, το καταραμένο τρίο που φτιάχτηκε στη Θεσσαλονίκη και εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζεται και πάλι να δράσει, αυτή τη φορά στην Αθήνα και το θρυλικό Gagarin. Μπάσο κιθάρα ντραμς και δυο φωνές, πανκ ροκ στα καλύτερά του από μια ροκ εν ρολ συμμορία που εδώ και 13 χρόνια τραβάει τον δικό της αυτοκαταστροφικό δρόμο σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα της. Μαζί τους δυο καταπληκτικές μπάντες που δεν πρέπει να χάσετε, οι One Last Round και The Titz.

One Last Round
Ξαναγεννηθήκαμε σαν άλλοι κοκοφοίνικες από τις στάχτες των Soberphobia, μιας OI!Punk μπάντας που είχαμε από το 2002. Ο βασικός σκοπός ήταν, είναι και θα είναι να κεράσουμε μια γενναία μερίδα σκατά σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε μας κάνει τη ζωή μίζερη, κανείς δεν είναι αθώος, κανείς δεν θα σωθεί.

The Titz
Οι Titz (Τα Βυζγια) είναι μια νεοσύστατη πανκ ροκ μπάντα από τον Πειραιά. Ιδιαίτερα επηρεασμένοι από την rock 'n' roll και ethnic κουλτούρα, συνθέτουν μια οικεία ατμόσφαιρα συνυφασμένη με ξέφρενο χορό και αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.