Πιο πρόσφατα

21/10/18

4-way συλλογή από Last Rizla, Friend of Gods, Rita Moss και Sadhus (The Smoking Community)

R.O.U.F.A. Records και Fuzz Ink Records ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν 4-way split δίσκο με τη συμμετοχή των Last Rizla, Friend of Gods, Rita Moss και Sadhus (The Smoking Community)

Αντλώντας έμπνευση από τις πιο απόκοσμες μυρωδιές, γνωστών και μη, στεκιών της Αττικής, R.O.U.F.A. records και Fuzz Ink Records ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας παρουσιάζουν μια συνεργασία που ξεχειλίζει ψυχική διαταραχή:

JAZZ ON BONES.

Κατευθείαν από τον πάτο της Ελληνικής ΑΝΤΕΡΚΡΑΟΥ Σκηνής, η συλλογή αυτή φέρνει τη διπολική σφραγίδα των δημιουργών του, κάνοντας το ΟΜΟΝΟΙΑ (γνωστό στέκι R.O.U.F.A. records) - ΠΕΙΡΑΙΑ (γνωστό στέκι Fuzz Ink), μια σχιζοφρενή διαδρομή 12:30 λεπτών με 4 στάσεις και πολλές, πάααρα πολλές λακούβες.

Οι Last Rizla, Friend Of Gods, Rita Mosss και Sadhus (the smoking community) έχουν μια ιστορία να σας διηγηθούν. Κάθε μπάντα με το δικό της, ιδιαίτερο τρόπο συμβάλει στην πλοκή. Κάποιες φορές τα πράγματα ζορίζουν, άλλες φορές τρέχουν ακατάπαυστα και κατά βούληση, κατρακυλάνε σε λασπώδη νερά, πέφτουν σε ελεύθερη πτώση και καταλήγουν σε έναν κήπο από φράουλες. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...

Πέρα από τις φιλοσοφίες και μπαρούφες των καλλιτεχνών του όμως, το JAZZ ON BONES είναι πάνω απ' όλα το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης φιλίας που διέπει τις 4 μπάντες τα τελευταία 3 χρόνια. Τέσσερις εντελώς διαφορετικές, όσον αφορά τον ήχο τους, μπάντες, αλλά με κοινό πάθος την αγάπη τους για ανεξάρτητη και αυθεντική μουσική.

H συλλογή JAZZ ON BONES κυκλοφορεί σε φυσική μορφή ως διπλό 7άρι βινύλιο και μπορείτε να την παραγγείλετε από τις σελίδες των Fuzz Ink Records/ R.O.U.F.A. records, ή και από τις σελίδες των μπαντών στο Facebook.

Ή και όχι. Ρουφα.


Label links:

R.O.U.F.A. records
Fuzz Ink Records

Band links:

Last Rizla
Friend of Gods
Rita Moss
Sadhus (The Smoking Community)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.