Πιο πρόσφατα

16/10/18

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα του Vive le Punk Rock Festival

Το μεγαλύτερο ελληνικό indoors punk festival επιστρέφει - Οι Βρετανοί Peter and the Test Tube Babies και Conflict τα πρώτα ονόματα που ανακοινώνονται

Το Vive le Punk Rock Festival επιστρέφει το 2019 για την έκτη έκδοση του και ήδη η διοργάνωση του φεστιβάλ έχει προχωρήσει στις πρώτες ανακοινώσεις, τόσο σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες όσο και στις συμμετοχές.

Το 6ο Vive le Punk Rock Festival λοιπόν αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διήμερο 15 & 16 Φεβρουαρίου 2019, με τον χώρο διεξαγωγής να ανακοινώνεται σύντομα, ενώ και τα δυο πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν έρχονται από τα 80's και την αγγλική πανκ εξέγερση: Ο λόγος για τους punk rockers Peter and the Test Tube Babies, οι οποίοι δημιουργήθηκαν το 1978 στο Μπράιτον από τους, 17χρονους τότε, Peter Bywaters και Derek "Del" Greening και εδώ και 40 χρόνια περιοδεύουν ασταμάτητα, και τους Conflict οι οποίοι από το 1981 αποτελούν μια από τις μπάντες ορόσημα στον anarchopunk χώρο.

Όπως σημειώνεται από τη διοργάνωση, η επόμενη ανακοίνωση ονόματος έρχεται αυτήν την Παρασκευή. Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για κάθε νεότερο!

Η ανακοίνωση:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.