Πιο πρόσφατα

10/12/18

The Baboon Show live στη Θεσσαλονίκη

Οι Baboon Show, η καλύτερη female fronted πανκ μπάντα, έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και το Eightball

Οι The Baboon Show, για πολλούς η καλύτερη punk rock μπάντα με γυναικεία φωνή αυτήν τη στιγμή, για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη και το Eightball!

TICKET LINK
Προλάβετε τα πρώτα 50 ηλεκτρονικά εισιτήρια στην τιμή των 10€!

Ερχόμενοι από Σουηδία, όπου και απέκτησαν αμέσως φήμη για τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις, η τετραμελής Punk Rock / Garage / Powerpop μπάντα έρχεται να εκπληρώσει μια απαίτηση χρόνων των απανταχού punk rockers, αλλά και σαν μεγάλο "απωθημένο" του Street Mode Festival που μας πέρασε, μιας και επρόκειτο για μία συναυλία που δεν "έκατσε" στο line-up του 2018.

Με σαφής επιρροές από X-Ray Spex, Blondie, Ramones, Buzzcocks, AC/DC, Toy Dolls και Dead Kennedys αλλά και χωρίς να μπορούν να κρύψουν την καταγωγή τους (βλ. Hellacopters, Turbonegro κ.ο.κ.) οι Baboon Show ηχογραφούν το πρώτο τους άλμπουμ "Do not Do not Do not" το 2005. Έκτοτε ακολουθούν μία πολύ πλούσια δισκογραφική πορεία με 8 albums, 10 eps/singles και 3 compilation albums (Βest Οf, Early Years & Havanna Sessions) δημιουργώντας ένα μεγάλο κύμα θαυμαστών, κυρίως στην Ευρώπη, σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ισπανία και φυσικά η Ελλάδα!

Χρήσιμα links:
Facebook
Instagram
Website

SPECIAL GUEST BANDS WILL BE ANNOUNCED SOON

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.