Πιο πρόσφατα

19/9/14

Τι ζηλεύει ο Jack White;

Ο Jack White παραχώρησε συνέντευξη στο Rolling Stone, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σε συνομιλία του με τον Bob Dylan του είπε πως ζηλεύει το γεγονός ότι δεν γεννήθηκε και αυτός μερικές δεκαετίες νωρίτερα.

«"Ήσασταν τόσο τυχεροί στα '60s", του είπα. "Είχατε όλες αυτές τις τεχνικές ηχογράφησης που δεν είχαν ξαναδοκιμαστεί ποτέ, το κίνημα για τα Πολιτικά Δικαιώματα, τον πόλεμο του Βιετνάμ. Όλος ο κόσμος άλλαζε, είχατε τόσο πολλά θέματα για να τραγουδήσετε. Σαν να ψάρευες σε βαρέλι...".»

Αντίθετα, στις μέρες μας δεν μπορούν να βρεθούν τα ίδια ερεθίσματα: "Πού στο καλό είναι η ομορφιά όταν δύο νέοι στέκονται δίπλα χωρίς να κοιτάζονται, παρά ασχολούνται με τα κινητά τους. Ούτε από το γεγονός ότι η pop μουσική στηρίζεται σε κομπιούτερ και στο autotune και σερβίρεται ως κάτι πλαστικό".

Ο μουσικός παραδέχτηκε πως δυσκολεύεται πλέον να βρει έμπνευση, ενώ πρέπει να κάνει και ένα σωρό άλλα πράγματα, αφού δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Χαρακτηριστικά είπε πως νιώθει ως νταβατζής που πλέον πρέπει να πουλά τον εαυτό του.

Πριν μερικές ημέρες σε συναυλία του στη Βοστόνη, ο Jack White μιλώντας στο κοινό τα έβαλε με το Rolling Stone, διότι προβάλλει συνεχώς ποπ σταρ, ενώ αργότερα σε ένα, μάλλον, συναδελφικό... αστείο, είπε πως οι Foo Fighters χρησιμοποιούν τρεις κιθαρίστες για να καλύπτουν τα λάθη τους.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.