Πιο πρόσφατα

29/9/15

Τάνια Κικίδη live στην Οδό Ονείρων! Special guest Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Οδός Ονείρων
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015 - 2016

Η αγαπημένη μας μουσική σκηνή στη Χαλκίδα, η "Οδός Ονείρων", το αγαπημένο μας στέκι, ή απλά ο αγαπημένος μας χώρος συνάντησης, ανοίγει και φέτος το χειμώνα τις πόρτες του και περιμένει να μας υποδεχτεί στο  ζεστό του χώρο σε αγαπημένες μουσικές συναντήσεις.

Η "Οδός Ονείρων" έχει καταφέρει τα τελευταία 8 χρόνια λειτουργίας της να είναι ένας χώρος έκφρασης αισθημάτων. Μέσα της χωράνε το σμίξιμο και ο χωρισμός των ανθρώπων, η μουσική ακρόαση, η συζήτηση (όχι την ώρα της παράστασης), τα γέλια μας (όχι την ώρα της παράστασης), οι αγκαλιές (σεμνά), οι καβγάδες (έξω στο δρομάκι παρακαλώ), ένα ποτό και η επιθυμία της συνάντησης.

Όλη αυτή η αγάπη και η ζεστασιά έχει αποτυπωθεί και από τους σπουδαίους καλλιτέχνες που στηρίζουν την "Οδό Ονείρων", όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιάννης Κούτρας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Γιάννης Αγγελάκας, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φοίβος Δεληβοριάς αλλά και οι νεότεροι Γιάννης Χαρούλης,  Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νατάσσα Μποφίλιου, Κίτρινα Ποδήλατα, Imam Baildi, Κωστής Μαραβέγιας, και φυσικά ο "ηθικός αυτουργός" για τη δημιουργία του χώρου Αλκίνοος Ιωαννίδης που κάθε χρόνο εμφανίζεται στο αγαπημένο του στέκι.

Παρέα με τα μουσικά φέτος θα παρουσιαστούν και κάποια επιλεγμένα θεατρικά σχήματα που μπορούν να φιλοξενηθούν στο χώρο.


Η έναρξη της χειμερινής σεζόν 2015-2016, λοιπόν, μας φέρνει ονόματα όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μπάμπης Στόκας, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γιώτα Νέγκα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες. Οι ακριβείς ημερομηνίες αλλά και τα νέα ονόματα που θα εμφανιστούν στο χώρο θα ανακοινωθούν σύντομα.

Θα χαρούμε πολύ να ανταμώσουμε ξανά.

Ο Οκτώβρης ξεκινάει με ένα σπουδαίο live:

ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ
Special Guest:  ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 1 Οκτωβρίου 2015
ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

H Τάνια Κικίδη με τη δυναμική ροκ φωνή της και τα ολοκαίνουρια τραγούδια της θα μεταφερθούν στην "Οδό Ονείρων" στη Χαλκίδα για ένα μόνο live την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου. Με την εκρηκτική της παρουσία και τη μοναδική φωνή της θα τραγουδήσει τραγούδια από το δίσκο "Δύση και Ανατολή" αλλά και από το νέο της διπλό album "Πίσω Ολοταχώς" και "Run Through the Night". Όπως πάντα θα υπάρξουν και γνωστές ροκ διασκευές σε μοναδικές εκτελέσεις. 


Αγαπημένος καλεσμένος επί σκηνής σε αυτή τη μοναδική εμφάνιση θα είναι ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που θα μας ταξιδέψει στη δισκογραφία του αλλά και σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που έχουμε όλοι αγαπήσει. 

Ωρα προσέλευσης: 10:00 μ.μ.
εισοδος: 12€ με μπύρα-κρασί 

ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
Τσιριγωτη 6, Χαλκιδα
τηλ. 2221020504, 6978117103


Tel.: +302221020504, +306978117103

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.