Πιο πρόσφατα

15/7/16

1000Mods, Vodka Juniors, Bad Movies, Naxatras κ.α. στο 8ο Street Mode Festival!

Το μεγαλύτερο open-air-festival της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά!

Στον ομορφότερο χώρο της πόλης, στην Αποθήκη Γ του Λιμανιού, το Street Mode Festival κλείνει φέτος 8 χρόνια ζωής και σας προσκαλεί να γίνετε ένα μαζί του, ένα με την μεγαλύτερη γιορτή δρόμου στην Ελλάδα.

Turn yourself on Street Mode!

Μπείτε σε κατάσταση "street" και ζήστε 3 ημέρες γεμάτες με μουσικές συναυλίες, dj sets, επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning, bmx & skateboarding. To φετινό παζλ του φεστιβάλ συμπληρώνουν εκθέσεις, σεμινάρια, παιχνίδια, δράσεις για μικρά παιδιά, παράλληλα events και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Παρουσιάζει και φέτος ο Γιώργος Μαυρίδης!

Στίχοιμα, Ταφ Λάθος, Ημισκούμπρια, Χατζηφραγκέτα, 63 High, Bad Movies, Vodka Juniors, Naxatras, 1000 Mods είναι μία πρώτη γεύση από το μουσικό Line-Up. Μείνετε συντονισμένοι στο δίκτυο του 8ου Street Mode Festival για τα ονόματα που θα ακολουθήσουν.

WEB SITE
FACEBOOK PAGE
INSTAGRAM PAGE
YOUTUBE CHANNEL

Τα πρώτα "Early Bird" εισιτήρια προπώλησης στις ειδικά χαμηλές τιμές είναι διαθέσιμα στο viva.gr στην τιμή των 15 ευρώ συνολικά και για τις 3 ημέρες.


Open Calls

Graffiti Action
Για να συμμετέχετε στο graffiti event του 8ου Street Mode Festival στείλτε μας e-mail στο graffiti@streetmode.gr. Το e-mail θα πρέπει να περιλαμβάνει μέχρι τρεις (3) φωτογραφίες από δικά σας graffiti (attached ή link σε κάποιο δίκτυο τύπου facebook), ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, tag, ηλικία και πόλη. Οι writers που θα επιλεγούν θα ανακοινωθούν μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του φεστιβάλ από εδώ και από την επίσημη σελίδα του φεστιβάλ. Προθεσμία υποβολής έως 31/7.

B-Boy Battle
Για να συμμετέχετε στο breaking event του 8ου Street Mode Festival στείλτε μας e-mail στο breakdance@streetmode.gr. Το e-mail σας θα πρέπει να περιλαμβάνει μέχρι τρία (3) βίντεο με δικά σου moves (attached ή link σε κάποιο δίκτυο τύπου facebook), ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, nickname, ηλικία και πόλη. Τα b-boys που θα επιλεγούν θα ανακοινωθούν μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του φεστιβάλ από εδώ και από την επίσημη σελίδα του φεστιβάλ. Προθεσμία υποβολής έως 31/7.

Το 8ο Street Mode Festival πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.