Πιο πρόσφατα

11/7/16

Oropos Summer Fest με Θανάση, Μάλαμα, Βελεσιώτου κ.α.

Αυτό το καλοκαίρι η φάση είναι στον Ωρωπό.

Από 16 Ιούλη έως 14 Αυγούστου, η καλύτερη καλοκαιρινή μουσική απόδραση για την Αττική είναι γεγονός. Έχει όνομα και αλλάζει τα συναυλιακά δεδομένα της περιοχής: Oropos Summer Fest!

Σε ένα σύγχρονο και πολύ καλά εξοπλισμένο open air venue, μια πολύ δελεαστική πρόταση μουσικής απόδρασης στην καρδιά του καλοκαιριού που συνδυάζει μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής σκηνής με τη δυνατότητα και την ανάγκη για βουτιές, παιχνίδια την θάλασσα και χαλάρωση σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον.

Ονόματα πρώτης γραμμής και επαγγελματική οργάνωση δίνουν τον τόνο, ξεφεύγοντας από όσα έχουμε συνηθίσει, αφού Σωκράτης Μάλαμας, Εισβολέας, Xatzifrageta, Φίλιππος Πλιάτσικας, Φωτεινή Βελεσιώτου και Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναπαρτίζουν το line-up για αυτή την πρώτη χρονιά του φεστιβάλ.

Δίπλα στην παραλία, μέσα στην Αττική, οι καλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού, λοιπόν, μας καλούν να μείνουμε συντονισμένοι για ένα καυτό συναυλιακό καλοκαίρι.


Πρόγραμμα:
16/7 Xatzifrageta - The Band!
22/7 Εισβολέας & The Tedd's
30/7 Φίλιππος Πλιάτσικας
3/8 Φωτεινή Βελεσιώτου
10/8 Σωκράτης Μάλαμας
14/8 Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Azul Venue
Ωρωπός, παραλία Χαλκούτσι, Κορυδαλλών και Σειρήνων
Τηλ. Επικοινωνίας: 6973689899, 6948823162

Να μην ξεχάσω: Με τα εισιτήρια της προπώλησης η διοργάνωση προσφέρει δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν από και προς την Αθήνα!


Σημεία προπώλησης:
Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42
Ωρωπός: Azul Beach Bar, Κορυδαλλών και Σειρήνων

Στο internet: ticketpro.gr

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Fix Factory Open Air της Θεσσαλονίκης. Περισσότερα εδώ.

*Οι φωτογραφίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου είναι της Ζέτας Καρκαμπούνα από το Φεστιβάλ Βίδα Λάσκα στην Κέρκυρα (περισσότερα εδώ) και του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από τη συναυλία στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης (περισσότερα εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.