Πιο πρόσφατα

22/10/17

Ο Dave Mustaine έχει τη νόσο του Lyme

Ο frontman των Megadeth θα προχωρήσει σε θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του

Ο ηγέτης των Megadeth, Dave Mustaine, γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρείται από τη νόσο του Lyme, κάτι που τον έχει εξαντλήσει και τον αναγκάζει να επιστρέψει σπίτι του από την περιοδεία ("I need to come home").

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος σημειώνει τον ιό του μετέδωσε ένα τσιμπούρι το οποίο τον τσίμπησε πριν λίγο καιρό. Αυτός είναι και ο βασικός τρόπος μετάδοσης της νόσου, με μερικά από τα αρχικά της συμπτώματα να είναι η κούραση, πονοκέφαλοι, εξανθήματα στο δέρμα και πυρετός. Συνήθως η νόσος αντιμετωπίζεται με μερικές εβδομάδες αντιβιοτικών -θεραπεία που είναι άγνωστο αν ή πόσο καιρό ακολουθεί ο Dave Mustaine- ενώ αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, ο ιός είναι πιθανό να εξαπλωθεί στην καρδιά, το νευρικό σύστημα και τις αρθρώσεις του ανθρώπινου οργανισμού.

Βέβαια ο frontman των Megadeth καθησύχασε τους φανς του λέγοντας πως είναι εντάξει και δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Προς το παρόν μάλιστα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό με πιθανή ακύρωση συναυλιών από το συγκρότημα.

Τα προαναφερόμενα Tweets:






Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.