Πιο πρόσφατα

12/10/17

Riding the Storm: Ένα live για τον "Πολωνό" στο Modu

Συναυλία στη μνήμη του "Πολωνού" Αλέξη Szczygiel με 30 συμμετοχές από ελληνικά metal συγκροτήματα - Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της μητέρας του εκλιπόντα

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στο MODU, θα κάνουμε ένα live για να τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου Πολωνού, όπως πραγματικά του αξίζει. Με τρελά γκάζια, γκαρίδες και πολλές μπύρες.

Οι μπάντες που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής:

Acid Death - Aeon Aphelion - Beyond Perception - Biocancer - Black Path - Chronosphere - Convixion - Crimson Fire - Demolition Train - Exarsis - Funeral Storm - Hailsteel - Karma Violens - Memorain - Mentally Defiled - Nightbreed - No Flame Candle - Old Serpent - Rapture - Saboter - Silent Oath - Steamroller Assault - Strikelight - The Crucifier - The Flying Dutchman - The Titz - Thelemite - Tidal Dreams - Wrathblade - Xtincted

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.30, το live θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα τελειώσει όταν έχει ακουστεί και η τελευταία νότα Heavy Metal και έχει καταναλωθεί και η τελευταία σταγόνα μπύρα!

Η είσοδος θα είναι πέντε ευρώ και ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στη μητέρα του Πολωνού προς οικονομική της ενίσχυση. Ευχαριστούμε το Δημήτρη Χρόνη που διαθέτει το μαγαζί εντελώς δωρεάν.

Θα υπάρχει πάγκος με merchandise από όλες τις μπάντες καθώς και από άλλες που δε συμμετέχουν αλλά πολύ ευγενικά προσφέρουν πράγματα προς πώληση και ενίσχυση. Καμία τιμή δε θα υπερβαίνει τα πέντε ευρώ.

Το ίδιο ισχύει και από πολλές εταιρίες και δισκάδικα του underground (από επαρχία και αλλά και τα αδέρφια από Κύπρο).

Επειδή πολλοί θέλουν να συνεισφέρουν αλλά λόγω απόστασης ή προσωπικών δυσκολιών δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν, μπορούν να καταθέσουν λεφτά στον παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς:

ΙΒΑΝ: GR62 0171 0220 0060 2201 0189 956

ή με Paypal στην παρακάτω διεύθυνση:

nickpapakostas@yahoo.gr

Όλες οι καταθέσεις να έχουν τη δικαιολογία "Για τον Πολωνό".


Face in the wind, we're riding the storm
We'll stay our course whatever will come
Wandering souls in the sea of the damned
Death or glory, oh, oh we're riding the storm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.