Πιο πρόσφατα

19/10/17

Νέο άλμπουμ από τους Lionize

Οι Αμερικανοί rock 'n' roll ήρωες Lionize επιστρέφουν με το έκτο κατά σειρά άλμπουμ τους, Nuclear Soul, ελεύθερο για streaming μέσω YouTube από το κανάλι Stoned Meadow of Doom

Οι Αμερικανοί rockers Lionize, γνωστοί στην Ελλάδα από το πέρασμά τους από τη χώρα μας, το 2016, όπου μεταξύ άλλων εμφανίστηκαν στο πλευρό των Planet of Zeus, στη μεγάλη Αθηναϊκή τους συναυλία, όπως και στο ξακουστό Los Almiros Festival, έχουν μόλις κυκλοφορήσει την έκτη σε σειρά (!!!) πλήρη δισκογραφική τους κυκλοφορία, με τίτλο "Nuclear Soul" και βρίσκονται ήδη στον δρόμο για τη προώθησή της, πραγματοποιώντας εκτενές tour σε Αμερική και Ευρώπη.

Μπορείτε να παραγγείλετε το "Nuclear Soul" σε φυσική (LP / CD) ή ψηφιακή μορφή στους παρακάτω συνδέσμους: http://smarturl.it/Lionize-NuclearSoul - http://lionizeukstore.bigcartel.com

Έχοντας υπογράψει στην The End Records (Alien Ant Farm, Apoptygma Berzerk, BUSH, The Cranberries, Him, Jethro Tull, Terrorizer κ.α.), με βάση τη Νέα Υόρκη, οι Lionize πραγματοποιούν μία φρέσκια προσέγγιση στον ήχο τους στο "Nuclear Soul". Ηχογραφημένη στα Magpie Cage Studio και The Lion's Den, η έκτη κυκλοφορία των Αμερικανών αποτελεί μία παραγωγή της μπάντας σε συνεργασία με τον J.Robbins και τον Jean Paul Gaster, drummer των φημισμένων Clutch. Στο κομμάτι της σύνθεσης, το σχήμα καταφέρνει σε αυτό το νέο του πόνημα να πετύχει μία πλήρη αναθεώρηση του τι σημαίνει να είσαι μια κλασική rock 'n' roll μπάντα. Θεματικά δεν διστάζουν να θίξουν την παρούσα πολιτική κατάσταση (και ειδικότερα της χώρας τους), γεγονός που δίνει έναν επίκαιρο και καυστικό χαρακτήρα στο όλο εγχείρημα.

Μπορείτε να ακούσετε όλο το album εδώ, από το κανάλι του Stoned Meadow of Doom, που κάθε τόσο κοινοποιεί ποιοτικές κυκλοφορίες από τον heavy rock χώρο:


Το tracklist της κυκλοφορίας είναι το εξής:

1. Darkest Timeline
2. Face of Mars
3. Fire in Athena
4. Power Grid Blues
5. Ain't it a Shame
6. Election Year
7. March of the Clones
8. Let You Down
9. The Scientist of Sunshine
10. Nuclear Soul
11. Blindness to Danger

Άξια αναφοράς είναι η παρουσία στον δίσκο, του τραγουδιού "Fire in Athens" το οποίο μιλάει για την περίοδο δύο εβδομάδων που η μπάντα πέρασε στην Αθήνα και τα Ελληνικά νησιά, και το πόσο αυτό σαν εμπειρία τους έβαλε στη διαδικασία να σκεφτούν την παρούσα πολιτική κατάσταση της χώρας τους και το πως αυτή επηρεάζει τον υπόλοιπο κόσμο.

Ακούστε το εδώ:


Τέλος δείτε το μουσικό video για το τραγούδι “Power Grid Blues” που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγο καιρό:


Μείνετε συντονισμένοι στα sites και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των Lionize και της The End Records, για να ενημερώνεστε πρώτοι για ότι νεότερο σχετικά με τις εν λόγω κυκλοφορίες:

The End Records Official Site
Facebook

Lionize Official Site
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.