Πιο πρόσφατα

31/10/17

Οι Nightstalker live στα Χανιά

Οι Nightstalker κατηφορίζουν στην Κρήτη για μια συναυλία στα Χανιά και το Πεντάγωνο

NIGHTSTALKER live

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Μια από τις πιο αγαπημένες ελληνικές μπάντες, οι Nightstalker που ηγήθηκαν της αθηναϊκής underground rock σκηνής, έχοντας στις αποσκευές τους το έβδομο νέο άλμπουμ τους στην σχεδόν είκοσιοκτάχρονη πορεία τους έρχονται το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στο Cafe Πεντάγωνο!

Ήταν αρχές 90s (στην πραγματικότητα 1989) όταν δημιουργήθηκε η μπάντα με το πιο αυθεντικό και εκρηκτικό rock 'n' roll attitude, που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα, πάνω στα μονοπάτια της grunge, rock και metal της τότε εποχής. Αυτή η στάση τους, σε συνδυασμό με την συνεχή παρουσία τους επί σκηνής και τα αναλλοίωτα στο χρόνο τραγούδια τους , τους έχουν χαρίσει μια φήμη που λίγα άλλα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα. Η ωμή απλότητά τους, η δύναμη των riffs, οι groovy ρυθμοί και οι ψυχεδελικές τους κορυφώσεις είναι τα στοιχεία που τους κράτησαν στις επάλξεις της heavy rock μουσικής για πάνω από 20 χρόνια.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του άλμπουμ Dead Rock Commandos (2012, Small Stone), και την τεράστια ανταπόκριση του τραγουδιού Children of the Sun, με τα εκατομμύρια views στο youtube (πράγμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα), ήρθε η κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ As Above, So Below (2016, Oak Island Records). Μετά τα συνεχόμενα sold out gigs στην Ελλάδα, και με μια επιτυχημένη, μεγάλης διάρκειας, ευρωπαϊκή περιοδεία οι Nightstalker συνεχίζουν ακάθεκτοι...

Διάβασε ακόμα:
Doors open: 20:30
Show starts: 21:30

Γενική Είσοδος: 10€

Πεντάγωνο Καφέ
Χρυσοστόμου Σμύρνης 22, Χανιά

Διάβασε ακόμα:

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από το 9ο Street Mode Festival. Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.