Πιο πρόσφατα

5/11/17

Νέος δίσκος από την Aretha Franklin με φιλαρμονική ορχήστρα

Στη δημοσιότητα τα θρυλικά Think και Respect της Aretha Franklin σε νέα έκδοση με τη συνοδεία της Royal Philarmonic Orchestra του Λονδίνου

Παρά τα 75 της χρόνια, η Aretha Franklin συνεχίζει να δημιουργεί. Έτσι, μετά το άλμπουμ διασκευών που είχε κυκλοφορήσει το 2014 με τίτλο Aretha Franklin Sings the Great Diva Classics, η σπουδαία soul/ jazz ερμηνεύτρια ετοιμάζεται για μια ακόμα κυκλοφορία, αυτή τη φορά... κάπως διαφορετική.

Στο δίσκο, ο οποίος θα έχει τον τίτλο A Brand New Me και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου, η Aretha Franklin φέρει εις πέρας ακριβώς αυτό: Μια καινούρια προσέγγιση σε δικά της κλασσικά κομμάτια, συμπράττοντας με την περίφημη Royal Philarmonic Orchestra του Λονδίνου, με τις νέες ενορχηστρώσεις να ταιριάζουν αρμονικά με τη φωνή της σπουδαίας ερμηνεύτριας, προσδίδοντας παράλληλα και έναν νέο αέρα.

Ο συμπαραγωγός του δίσκου, Neil Patrick, δήλωσε μιλώντας στο Rolling Stone: "Δεν υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό από αυτήν τη απίθανη φωνή που σε πηγαίνει σε ένα συναισθηματικό ταξίδι στο απίστευτο ρεπερτόριο της".

Η tracklist θα αποτελείται από δεκατέσσερα κομμάτια, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η διασκευή στο Let it Be των Beatles, φυσικά τα I Say a Little Prayer, Son of a Preacher Man, Angel καθώς και τα Think και Respect, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα ακούτε παρακάτω:




Δείτε το εξώφυλλο:...


... Και την tracklist:

1. Think
2. Don't Play That Song (You Lied)
3. I Say A Little Prayer
4. Until You Come Back To Me (That's What I'm Gonna Do)
5. A Brand New Me
6. (You Make Me Feel Like) A Natural Woman
7. Angel
8. Border Song (Holy Moses)
9. Let It Be
10. People Get Ready
11. Oh Me Oh My (I'm A Fool For You Baby)
12. You're All I Need To Get By
13. Son Of A Preacher Man
14. Respect

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.