Πιο πρόσφατα

22/11/17

Ο Jack Revy στην περιοδεία των Paradise

Ο Rob Ellis αποχώρησε από την περιοδεία των Paradise λόγω προβλημάτων υγείας, το συγκρότημα όμως συνεχίζει κανονικά με τον Jack Revy

Paradise

Οι μέρες για την παρθενική εμφάνιση στην Ελλάδα των Paradise του Sivert Høyem, πλησιάζουν!

Πάτρα - Παρασκευή 24 Νοεμβρίου - Αίθουσα Αίγλη

Αθήνα - Σάββατο 25 Νοεμβρίου - Gagarin205

Θεσσαλονίκη - Κυριακή 26 Νοεμβρίου - Principal Club Theater

Φροντίστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα το εισιτήριο σας.

Κοινό και κριτικοί γράφουν τα καλύτερα για τις live εμφανίσεις τους και το πρώτο τους EP, Yellow σε παραγωγή του John Agnello των Sonic Youth, έχει ήδη πάρει πολύ θετικά σχόλια.

Όμως υπάρχουν και κάποια συννεφάκια στον Παράδεισο... Ο Rob Ellis δεν συμμετέχει στην περιοδεία για λόγους υγείας. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας σε ελληνικά - αγγλικά. Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα και γρήγορη ανάρρωση και περιμένουμε να δούμε τους Paradise να "καίνε" τα ηχεία και στην Ελλάδα.

"Για λόγους υγείας, ο Rob Ellis δεν θα μπορέσει να βγει στο δρόμο μαζί μας και να μας συντροφέψει αυτήν την χρονιά. Η περιοδεία όμως θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς ο γενναίος και αποφασισμένος φίλος μας, Jack Revy συμφώνησε να πιάσει τις μπαγκέτες -είμαστε σίγουροι ότι είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στην πρόκληση. Όσο λυπόμαστε που δεν είναι μαζί μας ο Ellis, άλλο τόσο ανυπομονούμε να βρεθούμε στην Ελλάδα και να παίξουμε για εσάς"

"Due to health reasons Rob Ellis will not be able to go on the road with Paradise this year. The tour will go on as planned though, as our valiant friend Jack Revy has agreed to pick up the sticks - we are confident he's up to the task. As much as we'll miss having Ellis with us, we're really looking forward to playing for you"

Paradise είναι οι:

Sivert Høyem, Jack Revy, Simone Butler & Rob McVey

Μια νουάρ, τετραμελής μπάντα με κιθάρες που τρεμοσβήνουν και σιγοπαίζουν τους ήχους της δεκαετίας του 1950 και στίχους άλλοτε ιερούς και άλλοτε βλάσφημους.

Καταραμένα μπλουζ για ραγισμένες καρδιές, σκληρό στακάτο καθαρόαιμο rock 'n' roll, στίχοι με νόημα, φωνές με δόνηση, μια ματιά από την κλειδαρότρυπα σε ό,τι μισούμε να αγαπάμε.

Καθώς ο κόσμος μας καταρρέει, οι Paradise τραγουδώντας ηλεκτρισμένα και συναισθηματικά φορτισμένα, όπως ο Lee Marvin, μας παίρνουν μαζί τους σε μια μεταμεσονύκτια βόλτα, εκεί που το σύγχρονο ενώνεται με το κλασσικό, εκεί που το παρελθόν γίνεται ένα με το παρόν.

Οι Paradise δημιουργήθηκαν από την επιθυμία να επαναφέρουν, στον κορεσμένο και ψηφιακά εμμονικό με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύγχρονο κόσμο, την αμεσότητα μιας εκρηκτικής live εμφάνισης.

Στηρίζονται στην απλότητα, στο παρόν, στο "τώρα", εκρηκτικοί όσο και λυρικοί, αλχημιστές ήχων κι αισθημάτων, με ένα δικό τους, μοναδικό τρόπο... Το μήνυμα είναι η αντίσταση και ο θυμός "τόσο - όσο", η αποδοχή και η παρηγοριά.

Πάντα κάτω από την επιφάνεια του Παράδεισου καραδοκεί η αποσύνθεση... ας μην ανησυχούμε όμως! Η πιο μεγαλειώδης ζούγκλα γεννιέται μέσα από την ίδια της τη σήψη.

Opening act στη συναυλία της Αθήνας θα είναι οι George Gaudy & SUN

Διάβασε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.