Πιο πρόσφατα

7/11/17

Οι Subhumans για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι θρυλικοί Subhumans θα επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας στα πλαίσια του Αθηναϊκού Vive Le Punk Rock Festival

Η διοργάνωση του Vive Le Punk Rock Festival φαίνεται αποφασισμένη φέτος να δημιουργήσει θόρυβο αντίστοιχο με αυτόν που βγάζουν τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν. Έτσι, ενώ ήδη από το, κατά κάποιο τρόπο, warm-up show έβαλαν τον πήχη ψηλά με την παρθενική συναυλία των Discharge στην Αθήνα, συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Για την ακρίβεια, στο φεστιβάλ θα "προσγειωθεί" άλλο ένα ιστορικό όνομα της punk το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Ο λόγος, για τους Subhumans. Δημιουργημένοι το 1980, πέρασαν διάφορες φάσεις και πλέον βρίσκονται διαρκώς στη σκηνή από το 2004 -αυτή μάλιστα είναι και η πρώτη φορά που το συγκρότημα μένει τόσα χρόνια μαζί χωρίς κάποια αλλαγή. Οι Subhumans έχουν στο ενεργητικό τους και πέντε ολοκληρωμένα άλμπουμ -τα The Day the Country Died (1983), From the Cradle to the Grave (1983), Worlds Apart (1985), 29:29 Split Vision (1986) και Internal Riot (2007)- μία live κυκλοφορία, και επτά extended plays.

Το 5ο Vive Le Punk Rock Festival θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 16 και 17 Φεβρουαρίου 2018. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.