Πιο πρόσφατα

23/1/18

Αποχαιρετιστήρια περιοδεία από τους Slayer

Τίτλοι τέλους -τουλάχιστον συναυλιακά- για τους Slayer με το σπουδαίο συγκρότημα να ανακοινώνει αποχαιρετιστήρια περιοδεία -Lamb of God, Anthrax, Behemoth και Testament τα supporting acts

Ένα από τα μεγαλύτερα thrash metal συγκροτήματα, που όρισαν εν μέρει τον ήχο αυτής της σκηνής, οδεύει προς τους τίτλους τέλους: Οι Slayer, μέσα από ένα σύντομο βίντεο, ανακοίνωσαν πως η επόμενη περιοδεία θα είναι και η τελευταία τους, σημειώνοντας πως "Το τέλος είναι κοντά... Οι Slayer θα περιοδεύσουν στον κόσμο για μια ακόμα φορά...", ενώ στο εν λόγω βίντεο εμφανίζονται αφίσες και φωτογραφίες του συγκροτήματος από όλη τη διάρκεια της καριέρας τους.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν επίσης τόσο η αφίσα, όσο και τα supporting acts της περιοδείας, τα οποία προκαλούν δέος σχεδόν αντίστοιχο με το όνομα των Slayer, καθώς είναι οι Lamb of God, Anthrax, Behemoth και Testament, άξια τέκνα και συνεχιστές θα μπορούσε κανείς να πει των... προγόνων που θα συνοδεύσουν στις συναυλίες. Βέβαια, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές ημερομηνίες και πόλεις στις οποίες θα εμφανιστεί το συγκρότημα, ούτε εάν τα supporting acts θα είναι παρόντα σε όλες. Ακόμη, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν διαφαίνεται εάν το συγκρότημα θα αποχωρήσει πλήρως ή εάν θα συνεχίσει να ηχογραφεί, χωρίς να εμφανίζεται ζωντανά.

Οι Slayer ιδρύθηκαν το 1981 και στα 37 χρόνια πορείας τους έχουν κυκλοφορήσει δώδεκα στούντιο και δυο live άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το Repentless του 2015, ενώ οι περισσότεροι από τους δίσκους τους θεωρούνται κλασσικοί σε ό,τι αφορά τη metal αλλά και τη μουσική γενικότερα.

Δείτε εδώ το βίντεο της ανακοίνωσης:...


... και την αφίσα:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.