Πιο πρόσφατα

15/2/18

Έρχεται το 7ο Music Highway Festival

Rusty Bonez, The Jet Black, Grey River & the Smoky Mountain και, φυσικά, οι οικοδεσπότες Mr. Highway Band, θα ανέβουν στη σκηνή του Κυττάρου για το 7ο Music Highway Festival

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

7th Music Highway Festival

The Jet Black
Mr. Highway Band
RUSTY BONEZ
Grey River & The Smoky Mountain

FB Event

Η μεγαλύτερη και πιο γνήσια γιορτή της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής της χώρας επιστρέφει πιο φρέσκια και δυνατή από ποτέ. Το Music Highway Festival ανοίγει για άλλη μια φορά, έβδομη κατά σειρά, τις πόρτες του και το ιστορικό Κύτταρο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ακόμα μία ποιοτική rock 'n' roll βραδιά, όπως μας έχει συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα εγχείρημα που ξεκίνησε ως μια απόπειρα μουσικών να βρουν το δικό τους χωροχρόνο έκφρασης και παρουσίασης της δουλειάς τους, μια προσπάθεια από τις ίδιες τις μπάντες για τις ίδιες τις μπάντες και το μουσικόφιλο κοινό, το Music Highway Festival έχει εξελιχθεί σε ένα σταθερό σημείο συνάντησης, ένα μοναδικό ραντεβού - θεσμό, όλων όσων αγαπούν και στηρίζουν την εγχώρια μουσική πραγματικότητα. Πιστό στις αρχές του όλα αυτά τα χρόνια το φετινό Music Highway Festival επιστρέφει και αναδεικνύει με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο τον πρωταρχικό του στόχο: την ανάδειξη νέων αξιόλογων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων μέσα στην ιδιαιτέρως ανθούσα και ακμάζουσα ελληνική μουσική σκηνή.

Έτσι, στις 16 Φεβρουαρίου 2018, τους οικοδεσπότες Mr. Highway Band, στην κεντρική αθηναϊκή τους εμφάνιση για το φετινό χειμώνα, θα πλαισιώσουν τρία νέα σχήματα, διαφορετικού μουσικού ύφους και ήχου, με κοινό, όμως στοιχείο την εμφάνιση της πρώτης τους ολοκληρωμένης δουλειάς.

Οι Grey River & The Smoky Mountain, μια μοναδική περίπτωση για τα ελληνικά μουσικά δεδομένα, θα αποτελέσουν το ιδανικό ξεκίνημα του φετινού μουσικού ταξιδιού, με το ξεχωριστό bluegrass / folk/ americana μείγμα τους και το εντυπωσιακό ντεμπούτο τους "Captain Death" να έχει μόλις κυκλοφορήσει.


Στη συνέχεια στη σκηνή του Κυττάρου θα ανέβουν οι εκρηκτικοί heavy rockers RUSTY BONEZ, για να ανεβάσουν την ένταση με κομμάτια από την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά "Wrath", που κυκλοφόρησε επίσης πριν λίγο καιρό.


Το "Wrath" περιλαμβάνεται στη λίστα του Summer Rain με τα καλύτερα άλμπουμ του 2017.

Διάβασε ακόμα:


Σταθερά στη θέση τους, οι Mr. Highway Band αναμένεται να δώσουν άλλη μία από τις γνωστές για τα υψηλά τους επίπεδα εμφανίσεις. Το "The Rebel Tour" συνεχίζεται και οι διοργανωτές του Music Highway Festival κρατούν για το σπίτι τους μία από τις πιο εντυπωσιακές τους παραστάσεις.

Το κλείσιμο της βραδιάς ανήκει στο νεότερο μέλος της παρέας, μια συνειδητή επιλογή - έκφραση ολόκληρης της φιλοσοφίας του φεστιβάλ. Οι πολλά υποσχόμενοι The Jet Black, με την garage / punk rock ‘n’ roll διάθεση τους και σε αναμονή της πρώτης τους δισκογραφικής κυκλοφορίας, υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό και ενθουσιώδες φινάλε.


Το 7ο Music Highway Festival αποτελεί ένα πολύχρωμο μουσικό καμβά για όλα τα γούστα με κοινό παρονομαστή την αγάπη και την ενίσχυση της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής της χώρας.

Το ραντεβού στο θρυλικό Κύτταρο έχει οριστεί, η καλή μουσική και η διασκέδαση είναι εγγυημένα, οπότε...

Μη λείψει κανείς!


ΠΟΡΤΕΣ: 20.30
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€ (+ μπύρα ή κρασί)

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.