Πιο πρόσφατα

15/3/18

Έρχεται το 1ο Under the Sun Festival

1000Mods, Puta Volcano και Half Gramme of Soma τα πρώτα ονόματα του νεοσύστατου, διήμερου, φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Cariocas Beach Bar

Το 1ο Under The Sun Rock Festival, είναι γεγονός!

Για πρώτη φορά οι Έλληνες λάτρεις του rock ήχου και της stoner κουλτούρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες του είδους σε μία σειρά από συναυλίες-ορόσημο, που θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο πάνω στην παραλία του Σχίνου και κάτω από τον ήλιο που λούζει το Cariocas Beach Bar!

Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου οι πολυταξιδεμένοι 1000mods, φέροντας πλέον μία δυσθεώρητα μεγάλη εμπειρία, ειδικότερα μετά την εκτενή Αμερικανική τους περιοδεία (αλλά και πλήθος άλλων επί Ευρωπαϊκόυ εδάφους), οι super-hyped Puta Volcano που πέρυσι κυκλοφόρησαν έναν από τους δίσκους της χρονιάς και οι heavy groovy ηχοκράτορες Half Gramme of Soma (ανάμεσα σε πολλά άλλα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα), θα εμφανιστούν στο stage του Cariocas και η εμπειρία αναμένεται να είναι απλά μοναδική!

Δεν είναι άλλο ένα γηπεδικό φεστιβάλ, η ακόμα μία τσιμεντένια συναυλία. Είναι μια υπέροχη εμπειρία στο πιο θρυλικό beach bar της χώρας. Με σύμμαχο τη θάλασσα και την ατμόσφαιρα εμποτισμένη με καλοκαιρινά feel-good vibes, πληθώρα rock συγκροτημάτων γεγνωσμένης αξίας, θα δονούν τον αέρα με τις μουσικές τους να αντηχούν στα Γεράνια όρη που αποτελούν μέρος τους επιβλητικού φυσικού σκηνικού του κόλπου του Σχίνου, ενώ ακόμα και το φαγητό, το ποτό και μία σειρά από δραστηριότητες που θα συμπεριλαμβάνονται στο φεστιβάλ, θα σου προσφέρουν μια βιωματική εμπειρία, που μόνο η παρουσία εκάστου εξ υμών υπολείπεται, για να καταστεί ακόμη πιο ξεχωριστή.

Φιλοδοξία μας είναι το Under The Sun να γίνει το Rock Festival της καρδιάς μας και πάνω σε αυτές τις βάσεις χτίζουμε το παρόν και το μέλλον του.

***Τιμές και σημεία διάθεσης εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Πάνω σε έναν ειδυλλιακό κόλπο στο γραφικό ψαροχώρι του Σχίνου Κορινθίας βρίσκεται ένα απομονωμένο, χειροποίητο beach bar που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια μιας κληρονομιάς τόσο αποστωμωτικής, όσο και της ομορφιάς του τοπίου που το περιτριγυρίζει.
\
To Cariocas Beach Bar αποτελεί εδώ και δύο δεκαετίες ένα μοναδικό πόλο έλξης για εκείνους τους λίγους και εκλεκτούς που αρέσκονται στις ξεχωριστές αποδράσεις από την καθημερινότητα, και στην εξωσυστημική, underground διασκέδαση. Με διεθνούς φήμης DJs, συγκροτήματα και καλλιτέχνες από την ελληνική hip hop, pop, reggae και surf rock μουσική σκηνή, ανεξάρτητες μπάντες, ομάδες κρουστών και εναλλακτικούς τραγουδοποιούς μεταξύ άλλων, το Cariocas Beach Bar έχει φιλοξενήσει πολυάριθμες εκδηλώσεις που πολλές φορές ξεκινούν από την ανατολή με την έναρξη των προετοιμασιών και σβήνουν στο ξημέρωμα της επόμενης μέρας, αφήνοντας αναμνήσεις που παραμένουν ανεξίτηλες στο διάβα του χρόνου.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:

Οι Cariocas είμαστε όλοι μαζί μία μεγάλη οικογένεια και φέτος γιορτάζουμε 20 χρόνια μιας απίστευτης μαγικής πορείας σε ένα προορισμό ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Η αγάπη μας για την genuine rock μουσική μας πηγαίνει ακόμα πιο πίσω στο χρόνο, αφού ήδη από την δεκαετία του '80 σκληροί και εναλλακτικοί ήχοι μπόλιαζαν τα μεγάφωνα στα ηχοσυστήματα των clubs που διατηρούσαμε στην Αττική όπως το El Maroco στο Λαγονήσι και τον Θρυλικό "Νονό" στην πλατεία Δάφνης, ο οποίος λειτουργεί μέχρι και σήμερα ως Τex Mex εστιατόριο και ένα από τα δημοφιλέστερα sports bar clubs, στέκια της πόλης μας, της Αθήνας. Αυτό όμως που διατηρείται αναλλοίωτο στην κουλτούρα μας, είναι εκείνο το στοιχείο που αγαπήσαμε από μικροί, είναι ο τρόπος που μεγαλώσαμε: Το surfing culture και οι μουσικές που το συνοδεύουν, είναι για εμάς τρόπος ζωής.

Με εναρκτήριο έναυσμα ένα από τα μεγαλύτερα και σίγουρο το πιο ποιοτικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας, το Διεθνές Φεστιβάλ της Οδύσσειας, το Cariocas Beach Bar ανοίγει φέτος για πρώτη φορά τiς πόρτες του στο Under The Sun Rock Festival, που αποτελεί και τη πρώτη μας διοργανωτική αναζήτηση σε έναν ήχο που μας μεγάλωσε. Τον ήχο που σήμερα μας θεριεύει: Τη stoner metal και rock μουσική που κατοικοεδρεύει στην κορυφή των προτιμήσεών μας, ήδη από την δεκαετία του '70!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΑΣ:

Αυτός ο νέος κύκλος που ξεκινάει φέτος το καλοκαίρι με το πρώτο Under The Sun Rock Festival έχει στόχο να εντάξει στον πυρήνα του οράματός μας τη μουσική που αγαπήσαμε και μας σημάδεψε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Αποτελεί ένας φόρο τιμής αλλά και μία σπίθα αναμμένη από ενθουσιασμό για τον ηλεκτρικό ήχο και όλα αυτά που εκφράζει από την γέννησή του μέχρι σήμερα: Την ελευθερία, την έκφραση, την αλληλεγγύη, την ανύψωση, την μαζική συσπείρωση, το δικαίωμα να αγαπάς τον εαυτό σου...

Έλα να ζήσουμε μαζί το πρώτο Under the Sun Rock Festival!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.