Πιο πρόσφατα

24/3/18

Νέο βίντεο από τους Monster Magnet

Οι Monster Magnet ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου δίνουν στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, για το κομμάτι I'm God

Χθες (23/3) κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος των Monster Magnet, Mindfucker. Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του άλμπουμ, η παρέα του Dave Wydorf έδωσε κι ένα νέο βίντεο στη δημοσιότητα, για το κομμάτι I'm God.

Μιλώντας για το άλμπουμ, ο εμβληματικός frontman των space rock ηρώων δήλωσε: "Στην τρελή εποχή που ζούμε το μόνο που με ευχαριστεί είναι να οδηγώ το αμάξι μου με ιλλιγιώδη ταχύτητα και να ουρλιάζω. Έγραψα, λοιπόν, τραγούδια με τα οποία μπορώ να το κάνω χρησιμοποιώντας στίχους που δεν αρνούνται να εκφράσουν την εποχή τους. Το rock είναι ακόμα ζωντανό", ενώ μιλώντας για το κομμάτι αναφέρει: "Οι Magnet δεν είναι καθόλου θρήσκοι, πραγματικά, αλλά μας αρέσει να φέρνουμε τη φωτιά της κόλασης όταν μπορούμε. Επίσης, είναι διασκεδαστικό να τραγουδάς 'Είμαι θεός! Και καβαλάω ένα ποτάμι φωτιάς!' ('I'm God! And I'm riding a river of flame!')! Πρέπει να το δοκιμάσεις κι εσύ"!

Το Mindfucker κυκλοφορεί μέσω της Napalm Records.

Ακούστε το κομμάτι και δείτε το βίντεο εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.