Πιο πρόσφατα

1/4/18

Studio diary από τους Purple Dino (video)

Οι Purple Dino έδωσαν στη δημοσιότητα ένα studio diary, ένα βίντεο με στιγμές από τις ηχογραφήσεις και τη δημιουργία του νέου τους άλμπουμ, And Now What?!

Οι ξανθιώτες heavy rockers Purple Dino έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με στιγμές από την ηχογράφηση και τη δημιουργία του έσχατου δισκογραφήματός τους, με τίτλο "And Now What?!”.

Υπενθυμίζουμε πως οι Purple Dino πρόκειται να περιοδεύσουν στην Ευρώπη τον προσεχή Μάϊο, μαζί με τους επίσης "δικούς μας" Puta Volcano, πραγματοποιώντας 8 συνολικά συναυλιακές στάσεις σε Ρουμανία, Αυστρία, Ουγγαρία, Σερβία και Βουλγαρία.

Οι ημερομηνίες έχουν ως εξής:

10.05.18 - Soundart Festival / Timisoara (RO)
11.05.18 - Soundart Festival / Cluj (RO)
12.05.18 - Soundart Festival / Iasi (RO)
13.05.18 - Soundart Festival / Bucharest (RO)
16.05.18 - Music House / Graz (AT)
17.05.18 - Robot / Budapest (HU)
18.05.18 - SKC Fabrica / Novi Sad (RS)
19.05.18 - Live n Loud / Sofia (BG)

Διάβασε ακόμα:

Puta Volcano και Purple Dino μαζί σε
ευρωπαϊκή περιοδείαΑξίζει να σημειωθεί πως οι Purple Dino έχουν μόλις κυκλοφορήσει το δεύτερο σε σειρά δισκογραφικό τους πόνημα, με τίτλο "And Now What?!" και μοιάζουν να βρίσκονται στην καλύτερη μέχρι στιγμής φάση τους. Μπορείτε να το ακούσετε ή και παραγγείλετε σε ηλεκτρονική και φυσική μορφή, από τη σελίδα της μπάντας στο Bandcamp.

Δείτε το βίντεο εδώ:


Ακολουθείστε τους Purple Dino στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς δραστηριότητες του σχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.