Πιο πρόσφατα

13/4/18

Οι VIC και οι Supersoul στο Under the Sun Festival

Οι Villagers of Ioannina City και οι Supersoul προστίθενται στο line up του Under the Sun Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο Cariocas Beach Bar

Στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου έρχεται το 1ο Under the Sun Festival, στο Cariocas Beach Bar στο Σχίνο Κορινθίας. Ήδη στο εξαιρετικό μέχρι στιγμής line up του φεστιβάλ συμμετέχουν οι 1000Mods, Puta Volcano, Half Gramme of SomaWish Upon a Star, Deaf Radio και Drunk Jackals.

Τις προηγούμενες ημέρες το φεστιβάλ προχώρησε και σε δυο ακόμα ανακοινώσεις ονομάτων, με τους Villagers of Ioannina City, ως headliners, αλλά και τους Supersoul να προστίθενται στο πρόγραμμα της νεοσύστατης διοργάνωσης.

To Cariocas Beach Bar αποτελεί εδώ και δύο δεκαετίες ένα μοναδικό πόλο έλξης για εκείνους τους λίγους και εκλεκτούς που αρέσκονται στις ξεχωριστές αποδράσεις από την καθημερινότητα, και στην εξωσυστημική, underground διασκέδαση. Με διεθνούς φήμης DJs, συγκροτήματα και καλλιτέχνες από την ελληνική hip hop, pop, reggae και surf rock μουσική σκηνή, ανεξάρτητες μπάντες, ομάδες κρουστών και εναλλακτικούς τραγουδοποιούς μεταξύ άλλων, το Cariocas Beach Bar έχει φιλοξενήσει πολυάριθμες εκδηλώσεις που πολλές φορές ξεκινούν από την ανατολή με την έναρξη των προετοιμασιών και σβήνουν στο ξημέρωμα της επόμενης μέρας, αφήνοντας αναμνήσεις που παραμένουν ανεξίτηλες στο διάβα του χρόνου.

Διάβασε ακόμα:

Έρχεται το 1ο Under the Sun Festival

Wish Upon a Star, Deaf Radio & Drunk Jackals
στο Under the Sun Festival


Δείτε τις ανακοινώσεις:




Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.